SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 Disember 2010

LETS F**KING DECEMBER !!!


OWH... HERE COMES DECEMBER !!!!

Still playing with words, don't know exactly what should i type it out as first entry in December. Hate to use big words and i'm not a big talker. Woke up so eary as kids down there making noise while playing badminton, and i'm starving as last night i didn't take dinner, hoping someone will call me to have meal together, but i'm forgotten. Its ok i'll be fine alone.

Damn!! Got headache already, and i'm working on afternoon shift this week, will be blur a lot as i would spend times till 3am just to complete my previous jobs, WTF!!!

December, there's a lot of things will be happen in this month, just wait and see...

16 ulasan:

achik ezam berkata...

F**king= fastking

F**KING=fustking

F**KING=fartking


last but not least F***ING=

F U C K I N G !

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

EZAM - so, which 1 would you prefer? awww.....

SURIA AMANDA berkata...

azat...tarik nafas panjang2..lepas..tarik lagi,..lepas...take it easy man...

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

puan lisa - thanks, really appreaciate it, entah la, susah jadi nazrul azat nih

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

jangan lupa besday cik gebu...

15 dec....saya mau hadiaq mahai2...

ekkekekke

Anisa Hang Tuah berkata...

fucking is mcam kunyah gula getah
ngahaha
owh bergurau saje
:D

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

yanie - waaahhhh, bufday gul on 15th of dec, okok alang2 putrajaya tu sy hadiah kt awak, heheee

✿....rossa alina....✿ berkata...

oke..wait n see..uihh!!mcm dasat je pe nk jadi tu..huhuhu.. ;p

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

anisa - hahaaa... jap lg sy p 7E beli sedozen, kunyah2 then kumpul byk2 pas tu kite tepek kt muke org yg curi duit awk tu, ok x?

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

rossa alina - projek besau bakal berlangsung, heheeeeeee

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

dah kena intebiu dah td...ketaq terasa di hati ku hehehhe

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

yanie - lg sebulan kot dpt tau result, insyaallah dapat

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

insyaAllah...amin2...eehheheh

awak keje kat SPA eh?

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

yanie - heh, mana ada, kalo sy koje SPA tak payah dh susah2 awk p interview tu, dh lame dah awk koje dgn kjaan, heheee

NuRuL NaDiA berkata...

azam tahun ni dah terlaksana ke? apa pulak azam sempena tahun baru? hehe.. ;)

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

nurul nadia - hiiiiii, hmm...azam thn ni ada la yg blm tcapai, hehee. azam thn dpn ... KAWENNN!!!!