SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

09 Disember 2010

MIMPI PALING MENGONG EVER !!!

HUARGHHHH !! Hmm.. Selamat Pagi Dunia !!

Bangun 5am, tetiba ajer sedar langsung tak boleh tido dah. Nasib baik ari nih keje tengah hari, dah tu esok masuk pagi. Cantikkkk !!!

U ols nak tau ape aku mimpi dalam tido tadi?? HANDPHONE !! Serius aku mimpikan handphone, kenapa entah sampai ke situ mimpinye, cube la mimpi Porshe ke tak pun Fair Lady pun bole la, ini handphone, huhuu...

Ada makna kot di sebalik mimpi tu, mungkin aku kene gunakan fon yang aku ada nih untuk berhubung dengan orang yang patut aku contact. Meaning, make a phone call pada orang-orang tertentu dan sampaikan isi hati aku. Ye ke?? Masalahnye, SIAPA ??

Ermm...awal lagi nih, 1pm baru masuk keje, tido balik la... Mimpi stim plak !

I just call..to say..I LOVE U...



8 ulasan:

mursyid diey berkata...

call me la...cpt2...hahahaha...!!

dwaty berkata...

mimopi tu rasanya membawa maksud... tukar2 la hp tu....hehehe

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

diey - meh bg no fon cpat nk call, heheeee

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

dwaty - wah! awk mmg hebat, serius sy mmg nk tukar fon baru heheee

✿....rossa alina....✿ berkata...

hahahaha...soh beli enpon baru kot??

Ash berkata...

ceh..hp yg ada pun xpnh guna wat kol sy.kecik ati..

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

rossa alina - ye betol 100 markah utk awk, hihiii... bln dpn confirm amek fon baru ;-D

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

shi - azam thn dpn nk call awk ttiap mlm, bole?