SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

04 Disember 2010

TERKENA KAT BATANG HIDUNG SENDIRI !!

Masa tengah layan YOUTUBE tadi, tetiber muncul plak lagu SUARA KU BERHARAP by HIJAU DAUN, time aku tengah feeling-feeling frust menonggeng pi hadap plak lagu macam nih kan, hambek kau!! Lagu nih tak ade nak dedicated kat sesapa, just layan syiok sendiri-sendiri ajer...


Di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba untuk hadapi semua ini
Meski tanpamu, meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku di sini
Ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya



2 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

lagu ni cool
tapi luna maya nynyi best jugaa

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

anisa - both version best, x sangke la plak jumpe lagu nih time tgh feel sebijik macam dlm lagu tu huhuuu, pedih !!!