SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

21 Disember 2010

TOLONG LA MAKAN HATI YER !!!!

Hmm... dah sampai rumah pun
hmm... dah sampai masa tido pun
nak mimpi kawen
ngeheheee...
tadi kat opis tak dan nak hapdet blog
just online jek baca entry u ols
sambil cari idea nak buat entry hape entah
banyak ajer mende aku nak merepek kat sini
tapi sebab busy dengan keje
tak sempat
esok lusa tulat kot
tadi singgah mapley
pekena roti banjir sama teh o
kenyang sudah
sekali harung untuk lunch
dinner karang 10pm kang sebelum masuk opis
dah dua ari berturut aku pekena nasi goreng paprik
lain kedai
lain rasa
itu jer yang selera
huhuu...
malam nih nak buat sandwich jek
makan sambil buat keje
nikmatnye...
mekasih kat u ols yang selalu jer singgah blog aku
kalo aku tak sempat singgah blog korang
tak sempat komen entry korang
tak sempat nak follow korang
maap ye kengkawan
kalo dah keje malam nih satu aje aku ingat
TIDO !!!
so siang arinye memang aku akan tido
no online
no blogging
no FB
no YM
walaupun belum tentu bole tido
macam tido waktu malam
huhuu...
TIDO
TIDO
TIDO
TIDO
TIDO
TIDO
TIDO
TIDO
Korang jeles tak aku nak tido nih??
tolong la jeles
tolong la makan hati
heheee...
bestnye tido time korang keje kan
Muahahaaaaaa
...

Gambar cilok Google

time tido aku sexy u ols..

muahahaa

...

ZZZZZZZZZZZZZZZZZ



4 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

ye la..jeles la...Lisa tolong jeles ni...nampak x?kempis2 hidung mancung aii tau...menahan jeles sbb azat leh tido....cheh...

AD feez berkata...

ingtkan suh makan hati azat tadi :P

Katak Ijau berkata...

selamat berilek2 org KD..
malam ni NO tu apa2 pun ok!!
btw...salam :)

aku.kau.kamo berkata...

tapi saya tak kerja.
jd xmkn hati. hee. >_<