SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

09 Januari 2011

AKU SAYANG KAMU


Kenapa ye??
lately aku jatuh cinta
dengan keje aku
serious !!!
bukan sebab baru lepas appraisal
and rating for my KPI quite good
bukan sebab income + benefits bagus
sebab keje aku ada variety
walaupun keje syif
tasks pun bermacam jenis
tak menang tangan lah
kene keje on weekend & PH
tapi...
susah nak rasa bosan
company tak kedek nak bayar OT
tapi...
bos jenis pilih bulu
dan officemate yang berpuak
manusia memang macam tu

sabar saja
bila turn buat sales
dapat provide client clips that they wanted
rasa puas !!!
dah banyak clips yang aku prepared
either for TVC, docu, etc
appeared on TV
bangganye aku
yeeayyyy
2011
mahu keje dengan super duper rajin
banyak projek tengah Q
yeeayyyy
syukur pada Allah swt

.

.

.

.

JOM PEGI KEJE !!!



note - ini bukan entry bodek bos ye, TQ

15 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

all the best yeeee
cam best je kat sane
nak try keje kat sane..
mintak2 dapat diterima

Nora Shahaira berkata...

baru nk ckp nk bodek sapa tu?
biasanya kita ghairah dlm kerja yg kita minat..mcm akak menjahit..rs tak tenang nk tido selagi tk siap!!!

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - complete jer final sem, fill in online form MPB tau, yyeayyy

NAZRUL AZAT berkata...

puan nora - heheee, saye xberapa sosial, so masa byk abeh di opis jer huhuu

puteri ain berkata...

all the best..:)

NAZRUL AZAT berkata...

puteri ain - mucho gracias ;-D

ADfeez berkata...

ada vacancy x? ngeh ngeh ngeh :P

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - ekau pegi www.mediaprima.com.my
click on career then isi online form kat situ ye,
good luck ;-D

black paper berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
black paper berkata...

khabar baik alhamdulillah.
how about you ?
and ,its good to hear that you fell in love with your job ,,wow,its like a blessing ,, ;)

NAZRUL AZAT berkata...

aziz.. Y ????

black paper berkata...

uikk,,
sorry,its ok,i'll write it back ;D

its good to hear that you fell in love with your job ! hehe

NAZRUL AZAT berkata...

aziz - many thanks, maybe past 6 years b4 this im just doin monkey biz & not serious with my career, so this year kene serious la ;-D

shapoji berkata...

jgan jadi workholic sgat, kesihatan tue jage, nanti nak gi kerja pon tak buleh...hehehe kan boring duk rumah jer nanti...

NAZRUL AZAT berkata...

shapoji - bosan laa dok umah, xde sape pun ajak aku date

ape kate ko ajak aku p broga, yeeayyyy