SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 Januari 2011

ALHAMDULILAH


ALHAMDULILAH....

Lepas keluar dari klinik kat Palm Spring tadi...

RASE SANGAT SIHAT !!!!

itupun lepas doctor tu pakaikan aku inhaler

lelah aku yang setahun menghilang datang menyerang

gara-gara kucing !!

lepas ni taubat

NO MORE CAT IN MY HOUSE !!

...

Kerana mengidam nasi lemak pagi tadi

malam ni baru aku dapat

nasi lemak kukus pun jadi laaa

aku nak promote nasi lemak kukus abang tu

sesape dok area Kota Damansara dan kawasan sekitarnye

gerai abang tu di seksyen 6

depan kedai barangan elektrik

SANGAT SEDAP !!!

...

Alhamdulilah

hari yang melelahkan dah berlalu

aku nak tido awal jer

tak ade aktiviti

member ajak tengok movie

tengok la kalo rajin nanti midnight

satu je hal bermain di fikiran

nak balik Gurun

nak peluk mak kuat-kuat
...

19 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

wah cite pasal nasi lemak lagi.. darurat la perut kita ni... huhuhu

Firdaus Alim berkata...

alhamdulillah =)

NAZRUL AZAT berkata...

puan abbufunny - hari ni adalah hari nasi lemak sedunia, heheeee

ADfeez berkata...

good son... sejuk perut ibu mengandung...:)

NAZRUL AZAT berkata...

firdaus - alhamdulilah, sy masih diberi ruang dan peluang untuk terus bernafas di muka bumi Allah ini, esok lusa belum tau lagi

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - sesape yang dekat dgn family selalu2 la balik, mcm aku ni... sebak la bila fikirkan mak

Anisa Hang Tuah berkata...

umuah abang kat gurun rupenyeee
kalau hujung minggu nis selalu ke sana
area guar chempedak
iaitu kampung ayah nis
heee

kalau abg free balik laa
peluk ibu erat2 yee

get well soon

(:

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - laaa... awat x habaq awai2, selalu sangat aih turun pekan guaq tu kalo balik gurun, okok set nnti kita jumpa yeeayyy

Asrul "iLham" Sany berkata...

tak sabar nak alek kg, nak pelok bantal busuk...

NAZRUL AZAT berkata...

asrul - tak malu, tua bangka pun main bantal busuk lagiii, wekkkk

khaifaiz berkata...

lelah rupenye.. patutla.. moga cepat sihat bro

Imran nyambek berkata...

anak mak.gud2.

puteri ain berkata...

get well soon..:)

Cma Shiema berkata...

salam...
nasi lemak???oh..peberet tu...bole try sana nnti..

btw..salam kenal ye..cma singgah dr blog cik abby..cma polo cni sekali..

setuju ngan sik lekit..simple n best!!...

rindu ngan mak ke..kem salam "assalammualaikum" bila jumpa mak nnti..

ngeee....^_^

NAZRUL AZAT berkata...

khai - itu le gamaknye, sbb tu xbole bersejuk sgt huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

imran - aku sayang mak aku, yeeayyy

NAZRUL AZAT berkata...

puteri ain - mekasih sbb awk selalu datang blog sy, thanks again ;-)

NAZRUL AZAT berkata...

cma shiema - sgt2 feberet esp nasi lemak yg mak buat, superb!!

salam kenal juge

blog sy burok je huhuuu

okok nak jumpe mak skali pun boleh heheee

DAUD berkata...

nasi lemak dia mahal x?