SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

05 Januari 2011

BERTAHAN !!!





BERTAHAN !!!
.
.
.
.
.
BERTAHAN !!!
.
.
.
.
.
LAGI DUA HARI !!!
.
.
.
.
.
TAHAN !!!
.
.
.
.
.
KEMUT !!!
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
AZABNYE KEJE MALAM
TERKEBIL-KEBIL BIJIK MATE
TAHAN MENGANTUK
.
.
.
.
.
APE NAK BUAT
DEMI SESUAP NASI
.
.
.
.
.
KAN BEST
KALO BALIK PAGI KARANG
ADA ORANG TOLONG MASSAGE
.
.
.
.
.

SENSUAL MASSAGE YE


20 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

wah.. pepagi mencarut.. op's mengarut. kekekeke

NAZRUL AZAT berkata...

PUAN ABBYFUNNY - sy ni mmg, lebih byk mngarut/mencarut drp serius, huhuuuu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

massage? hahahha beli jer kusi yg leh urut2 tu

hehehehhe

NAZRUL AZAT berkata...

yanie - penthouse ai tinggi sgt xlarat nk usung naik kerusi tu huhuuu

W. Hidney berkata...

kemut? LOL

NAZRUL AZAT berkata...

hidney - bkn kemut yg tu lah, huhuuuu

My Little Diary berkata...

salam,

hehehe... ko kemut apa lak tu zrul...

kalau keje utk sesuap nasi mmg camgitu, kalau utk seperiuk nasi mau lagi seksa... kah3x..

NAZRUL AZAT berkata...

rima - kemut tahan napas sbb sejuk (xde kaitan pun)

keje le kita sebelom dkejekn bos cukup2, uwaaaaa

Lianna Umar berkata...

haha berjaya tak?? kamu di tag ye ;)
http://liannaumar.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Asrul "iLham" Sany berkata...

gi kat bb berlambak...hahahaha

;)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

wah...yu duduk penthouse......terbaikkkkk...

hehehe...ai dok kat kuarters polis FRU jer....hari2 tgk padang kawad....ekkekekke

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

adus....ingatkan apa tadi...
lucas btoi la kamu ni...nazrul
hehehehe...

Linda Nazri berkata...

hahaha. sengal~

NAZRUL AZAT berkata...

liana - yeeayyyyy kene tag ;-D

NAZRUL AZAT berkata...

asrul - errr xmo la situ, huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

yanie - waaaaa... i suke padang kawad ;-D

NAZRUL AZAT berkata...

ladyzul - mmg gile sket klau keje mlm huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

linda - yeeeaayyyy i mmg sengal yeeayyy

SURIA AMANDA berkata...

amboih...besar angan2 ko yang part last tu kan azat....

NAZRUL AZAT berkata...

puan lisa - itu angan2 lepas kawen heheeee