SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

06 Januari 2011

BESAR KEMALUANKU !!!




MALU SIAL !!!

Baru sekarang kurang sikit, apepun... TETAP MALU OK !!!

And the story goes like this...

Aku berjalan keluar menuju kereta dekat BU Avenue. Keadaan basah, tengah perasan cantik dan catwalk bagai, tetibe...

GEDEBUK !!!

Aku jatuh nok, tergelincir dekat lopak air. WTF !!!!

Ade ramai plak orang lain lalu time tuh... SIAL !!!

Aduh, jatuh depan awek plak... TUUUTTT !!!

Terpaksa la cover malu, terus capai fon dalam poket, konon-konon incoming call,

propa sangat.

Masuk dalam kereta je, aku shout kuat-kuat

BA** !!!

Moral of the story - pakai kasut mahal RM 316 jenama NIKE pun belum tentu dapat elak slippery, huhuu....

17 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

pakai selipar jepun je pasni.. kekekeke

nub berkata...

hahahha.... lek2 jaa..wat muka cool..
depa pandang kata jaa..
"pa tengok2,nak kena pukoi"
haha

Heidi Shafiq berkata...

ok jgn beli kasut Nike.. :P

NAZRUL AZAT berkata...

puan abbyfunny - ye betol, xpun pakai kasut boot ala2 phau chu kang huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

nub - malu wei, hang xtau mcm mana besaq malu aku dpt uwaaaa... xpe2 aku kn macho muahahaa

NAZRUL AZAT berkata...

heidi - kasut x salah, sy yg jalan menonong je,tau2 jatuh, padan muke aku muahahahaa

achik ezam berkata...

lenkali pakai high heel nooooooo~

NAZRUL AZAT berkata...

awww... mkn ati la daphne iking tgk kaki i, yeeayyyy

SURIA AMANDA berkata...

hahahahahaha...adoiii...malunya..hahahahahaha gelak lagi....hahahahahahaha......adeh...sakit perut ...ahahahahahahah ...pakai kasut mahal tapi jatuh,.....

NAZRUL AZAT berkata...

uwaaa.. puan lisa jahat, xnak kawan dgn dia, uwaaaaaaa

Asrul "iLham" Sany berkata...

hahaha, semua entry ko sgt cute ;)p

NAZRUL AZAT berkata...

asrul - sebab aku mmg cute, miahahahaaaaa

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

jom pakai wedges 3 inci..mesti tak jatuh nye

kekkkee....cian dier.....

(^^,)

NAZRUL AZAT berkata...

huwaaaaaa,,,, next time org nk kaki ayam je, huhuuu

ADfeez berkata...

heh... ad pun pnh lalui pengalaman nie...
jatuh dpn awek.. siap tergolek lg.. hahaha...
bgn jela pastu...
pastu pkr.. knplah aku x pura2 bring buat2 pengsan je kat sana.. bila dorg da belah bru bgn.. ekeke :P

NAZRUL AZAT berkata...

huhu... nk jatuh kn, mmg xble nk elak, uwaaaaaa

haNNa dOnaT berkata...

hehehe...xpe la..da nak jatuh kan..laen kali hati2..