SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

17 Januari 2011

BESTNYE HARI NIH !!!

Waaaaahh....
aku dah ade 400 followers !!!
Bangganye ;-)
nanti aku nak ambush orang yang ke 400 tu
heheee
...
Aku sampai opis lambat
PADAN MUKE BOS heheeee
keje tak boleh jalan pon
pasal ada something wrong dengan server
keje hari nih
jadi buruh kasar
punggah stor
grrrr
...
Selamat pagi kawan-kawan
kita mulakan hari Isnin ini
dengan SENYUMAN
...

10 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

Mak Lisa cakap kan..kalau pagi2 permulaan rutin kita dah terselit carutan dibibir..mesti sepanjang hari akan terjadinya ketidak selesaan..ko ni azat..pagi2 dah mencarut..besa dia ni..cabai mulut baru tauuuu..

NAZRUL AZAT berkata...

puan lisa - mulut i je puaka, don wori i x bniat mcm tu, yeeayyyyyy

Anisa Hang Tuah berkata...

hahah!
jadi pekerja stor jap yer abg naz
rileks2 yer abg naz
senymmmm
(:

My Little Diary berkata...

salam,

wei... nak carut, carut ler ngko punya...!!!

aku pun bangga ngko dah ada 400 follower...
semoga ngko ceria selalu.. :D

ADfeez berkata...

erk..... maintain ur smile ok! :)

NAZRUL AZAT berkata...

anis - rest jap, huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

rima - i carut2 yg sopan je taw, muahahaaaa

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - yeahh... jum kite senyum ramai2 jom

Asrul "iLham" Sany berkata...

fulamak, artis dowh, ramai peminat ;)

keep on smilig, Jejai ;)

NAZRUL AZAT berkata...

asrul - org lain dh beribu, huhuuu

nape u panggil i Jejai? nanti fasha sanda confuse huhuuuu