SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 Januari 2011

EDISI PERTAMA 2011


YEEEEAAAYYYYY !!!!

Sampai pun 2011
selamat dah 2010

Entry pertama di 2011
sat nak pikiaq nak gebang apa
hmm...

Baru je balik dari jog
rase sihat zahir dan batin
yeah !!

Semalam tido awal
di kala fireworks berdentam-dentum
di kala orang berparti
aku cuma layan mp3
tak mengape
aku dah tua
keseronokan makin dilupa
dok diam-diam saja

Kejap lagi
turun Shah Alam
mau usha barang
angkat terus kalo berwang
(bukan beruang ye)

GITAR
(kapok je kot)

HANDPHONE
(yang murah je kot)

Itu je laaa
yang penting aku happy
walaupun
aku selalu sorang-sorang
its okay

2011
I WANT EXTRA MONEY !!!





MUAHAHAHAHAHAAA ...

last item -

semalam terdengar bunyi fireworks

macam ni bunyinye...

"KEPEKKK"

err... fireworks kah?

kentut kah?

yeeeayyyyyy

10 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

selamat tahun baru!!

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - selamat tahun baru 2011 jugeeeee... jom kite gegarkan duniaaaaaa yeeeayyyyyy

~SYAZ~ berkata...

selamat tahun baru!! =)
syaz pon nak extra money jugak tahun baru ni..
dan bunyi kepekk..
tu mungkin bunyi cicak jatuh kott..
hehehe

NAZRUL AZAT berkata...

syaz - jom kita meniaga kat bazar ramadan nnti heheeeeee...

serius ade bdk main mercun biasa tu, bunyi nye KEPEKK, lawak betol laaaa muahahaaaa...

ADfeez berkata...

happi new year!!!
wah.. template da tukar... :D

Asrul "iLham" Sany berkata...

hahahha, happy new year, dude...
mau cari xtra income as well..

rajin nak menulis n design ni untuk taun ni...

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - tahun baru, so semua baru la, yeeayyyyy

NAZRUL AZAT berkata...

asrul - yeeayy, jum kite cari duit jom yeeayyyy

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

tua2 padi.. makin tua makin berisi.. kekekekeke

NAZRUL AZAT berkata...

puan abbyfunny - sesekali nak juge enjoy tp cara org2 senior la heheeeee (mcm la sy tua sgt)