SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

19 Januari 2011

I LOVE T-SHIRT ;-)


Heheee...
tiba-tiba sajo datang gila
dari tadi aku dok Google
aku penagih t-shirt tegar
asal shopping, sure angkat tak dua satu
selain design, aku suke wording
bole pakai ikut mood
tak kira mahal murah asal sedap badan aku memakainya
dalam almari banyak belum dipakai
sayang dowh
walaupun esok PH, tapi gatal nak keje
dapat gak cari t-shirt baru di OU
yeeayy...

Ini antara design yang aku suke
sesape tau kat mane nak cari t-shirt yang sempoi
tolong bagitau aku ye
;-)






































Nak tido dah, nak mimpi pakai t-shirt NAMPAK KURUS, heheeee...

Sources :

1. http://www.skize.com/myspace-graphics/tshirt-quotes/
2. http://bakati.com/m~b-11820000~c-car-amplifiers~f-324092-327163_256349-325022.aspx
3. http://www.hemmy.net/category/images/
4. http://www.spreadshirt.co.uk/i-am-cool-t-shirts-C4408A14593237
5. http://bestdesignoptions.com/?p=7088
6. http://websitedesigncork.com/blog/design/fun-t-shirt-design-project/
7. http://www.80stees.com/products/Tinted-Eyes-Sesame-Street-Elmo-Face-T-shirt.asp

11 ulasan:

ch!natsu berkata...

oh daku suka tshirt 2nd last tuh.. hoho~

mazin? berkata...

t-shirt bundle je la bro.. design cantik + miurah.. he he he

Nora Shahaira berkata...

saiz pe..bleh akak pos kan ..hehe

Anisa Hang Tuah berkata...

smart lah!!
nis suke yg elmo tuu
kiutttt
belikan nis selai
hehehe

Asrul "iLham" Sany berkata...

Elmo tu cute...

i mau mimpi pakai skinny jeans..hahaha

ADfeez berkata...

suka gak tshirt2 yg cmnie.... bukan je simpel.. tpi kekadang kain die tu.. selesa sangat :)

Tuan Penasihat berkata...

i am nobody.
TP dah jarang dapat beli tshirt baru. sebab asyik habis duit duk beli baju kat anak n isteri ja. huhuhuhuhuhuuuuu.....

shapoji berkata...

saya ade satu bju tulisan provoke "it is good to know someone watching my butt" tiap kali pkai ramai kantoi dok bace kat baju aku tuh....

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

peh,,cantik betul Tshirt2 nie...

aleen aiden berkata...

alin pon sker tshirt.tapi mcm payah nak kene dgn selera.hu3

NAZRUL AZAT berkata...

thanks guys, xsempat nk reply all comments ;-)