SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

08 Januari 2011

LAPAR + BOSAN + SENDIRI

0135am
terjaga dari lena yang best
apesal entah
terus rase lapar
yeah
aku memang tak makan dari petang
macam nak keluar
tapi tak de sape nak teman
kan best
kalau ade seseorang menemani
di saat sebegini
makan McD
YEEAYYYY !!!!!
anyone ??? anyone ???

13 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

nak teman tp apakata daya.. kekekekeke. Makan sorang lebih nikmat.

NAZRUL AZAT berkata...

huhuu... apo nk buek... den mkn sorg2 ajo la

Anisa Hang Tuah berkata...

abg naz.blanje ahh..nis lapo memalam bute niii

khaifaiz berkata...

Sendiri lebih baik.. Reramai nti kene belanja plak.. kihkihkih

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - jooommmm.... tsangat laaaa lapar nih xtahan tali usus ku huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

khai - xde laaa... aku ok jer, sesekali bersedekah ;-D

flyz berkata...

ala...call je MCD,nnti dia antar umah ko.Plus extra delivery order tu utk aku skali ekk..kih..kih..

nub berkata...

aku lapaq gak ni..dpat roti nan..aiseyhh ammah

Afzainizam berkata...

=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam kenalan moga ade respon baik dari blog kamu yerrr

yupppp bila terjaga dari tidur tu kalau tak dahaga atau perut lapar....

Perut gak mesti diisi ....tekak perlu dibasahi...

NAZRUL AZAT berkata...

flyz - aku buat benjo home made je muahahaaa

NAZRUL AZAT berkata...

nub - hang kat mana? jom pekena tandori jom !!!

NAZRUL AZAT berkata...

afzainizam - huhuu... xtau nk cakap apa

ADfeez berkata...

ermm.. ayam goreng mcD!!!! yummy!!! :D