SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

03 Januari 2011

MENGIGAU JAP

Horeyyyy...
tak bole tido
padan muke aku
yeeayy
...
Rasanye lepas isyak karang kot
baru bole beradu
sekali terlajak ke pukul satu
huhuu
...
Tadi online
dok survey rumah
nak beli yang baru
sangat banyak
dah tersangkut satu
tak mau rumah second
kot-kot ade penunggu
...
Kondo kah?
apartment kah?
flat kah?
rumah teres payah lah
tetibe rase teringin nak ade Doraemon
...
Bersusun plan tahun 2011 ni
kawen - RM RM RM
beli rumah - RM RM RM
sambung study - RM RM RM
kan best kalo duit tumbuh kat pokok
...
Aku cume berharap
Ash tetap tunggu aku
...
ASH !!!!
JANGAN TINGGALKAN AKU !!!!!
.
.
.
.
.
eh
aku ngigau kah ??

7 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

hehehee
kawen?
wow woww

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - yes ! kawen, nk ajak kamu x abeh study lg yeeayyy

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

Kalau la duit tumbuh mcm pokok semua org jd petani.. kekekeke

mazin? berkata...

beli rumah - ok. kawin - lagi ok. hehehehe

Asrul "iLham" Sany berkata...

wah, tahniah...

kalau kawin jgn lupe jemput...

best kalau dah boleh rancang nak beli rumah, hope dapat follow u soon. ;) err...pasal beli rumah ar, bukan pasal kawen... hahahahahaa

man yusoef berkata...

nak sambung study...planing beli rumah...kat k.l ni mahal nak mamp...gaji plak cukup2...hoho...bukan cam org keje kat media prima..gaji best kot..haha

NAZRUL AZAT berkata...

man - ye sgt betul gaji ku sungguh besar sehingga x abeh belanje sampai nak selalu belanja org muahahaaa (kunun)