SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

16 Januari 2011

MISI MENCARI


Menurut sumber BERITA MINGGU bertarikh 16 Januari 2011, katanye jualan semula flat kos rendah di bandar-bandar utama di negara ini dalam tempoh 4 tahun lagi akan meningkat kepada RM200 000!!!

Berita Harian Online Harga flet RM200,000

CANTEEKKK !!! Itu baru flat, harga rumah kategori lain belum tau. Elok sangat la orang macam aku yang memang tengah berangan nak beli rumah mempercepatkan niat nak suci murni itu ye. Dah 3 tahun aku menyewa kat penthouse nih, agaknye dalam tempoh 3 tahun ni aku cari rumah sendiri, dah dapat kot, paling busuk pun apartment. Nak dapat rumah teres sakit laaa, jauh-jauh ade. Sampai bila nak menyewa rumah orang?? InsyaAllah aku akan usahakan tahun ini. Kan best kalo bole buat rumah atas pokok ;-)

(source : GOOGLE)


Nak cakap apa lagi yek, ari nih serius takde plan nak buat apa pasal semalam aku habiskan masa pagi ke malam mengemas rumah, nak buang bende yang patut dibuang, nak jual benda nak ada nilai dan nak ganti barang yang macam perlu. Actually, aku rase sunyi sangat dok sorang kat umah nih, setahun sudah adik aku dok sekali so tak la aku mati kutu sorang-sorang, nak cari housemate baru...hmmm macam susah jer sebab aku sedikit cerewet. Nak shout kejap...

TAKDE KE SESAPA NAK STAY DENGAN AKU???

14 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

cari isteri
haha
beliau akan stay bersama kamu
huuuu

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - dia dh MIA, huhuuuu

Asrul "iLham" Sany berkata...

selamat membeli rumah...

i pun agak cerewet pasal hausmate...

seb baek current hausmates ok, dan cute...

hahaha

NAZRUL AZAT berkata...

asrul - oooppssssss ;-)

taliff berkata...

Fuhhh!!!! Nak jugak Arr rumah atas pokok!!! best Tu~~~~tapi nak yang 2 tingkat^^..ngee ngee ngeee

NAZRUL AZAT berkata...

taliff - jom kite buat biz bine rumah atas pokok ;-)

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..


wooooo cantikkkk dok atas pokok tuuu....

ADfeez berkata...

duduk kt kawasan mana nie??? hehehe...

NAZRUL AZAT berkata...

afzainizam - huhuuuu... xde tanah nk bina rumah

ZWAN SABRI berkata...

Xpa2, nanti ada rezki, adala umah sendiri.. ;)

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - kat new zealand, heheeee

NAZRUL AZAT berkata...

zwan - mekasih dude ;-)

nub berkata...

cari cari

NAZRUL AZAT berkata...

nub - dok cari la ni abeh satu dunia aku google heeheeee