SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

28 Februari 2011

APA MAU BIKIN DI BULAN MAC ??

Checklist untuk bulan Mac 2011 :

1. Ingest TV3 selama 3 bulan - inilah penyebab aku tak berblog di siang hari, manyak pening wooo... tak ngape, keje didahulukan pencapaian diutamakan, mau bonus 7 bulan plak next year hehee...

2. Cari MTV karaoke untuk RC Brainstorming di Bukit Tinggi, Pahang 26 & 27 Mac depan - belum habis explore dan download di Youtube, huhuuu...

3. Buat montage untuk RC IDOL - ade suggestion tak untuk editing software selain guna Movie Maker??

4. Nak bercuti - pastinya selepas balik dari Bukit Tinggi, dah janji dengan mak nak ke Langkawi, yeeayyyy

5. Mau dekat dengan ASH - mau dia selalu di hati ;-)

6. Mau rempit saja pegi opis - tak larat dah nak hadap jam tetiap pagi dan petang ;-(

7. Uruskan pembelian rumah - tak sabar nak masuk rumah baru ;-)

8. Mau terus sit up & angkat dumbell - kesannya semakin ketara, yeeayyyy

9. Nak start buat VLOG jer - tak sempat nak update blog, nanti bole la korang dengar suara ku yang dikatakan jambu, muahahaaaa

10. Mau lebih dekat dengan Allah swt - kekadang aku leka ;-(

Sekian, TOLONG INGATKAN AKU kalau aku lupa...














15 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

wah siap jadual bulan mac dah..

WANG & POPULARITI MENGHUMBAN BLOGGER KE LEMBAH PELACURAN

Anisa Hang Tuah berkata...

hiks.tak sabar nk tgok vlog abg.nk dgr suare jambu
:P

zati embong berkata...

en azat,sila2lah bt comment popup wdw,riang hati beta nk mengomen.hihi

ha,nama jat xde dlm list bln march?masukkan dlm bln april eh?haha

NAZRUL AZAT berkata...

puan suria - siap! tu blm masuk aktiviti weekend yg mmg xpla main redah je heheee

NAZRUL AZAT berkata...

anis- esok2 nk buat, heheheee

NAZRUL AZAT berkata...

zati - huhuuu... awk sy masukkan bln mei bole?

zati embong berkata...

lambat sgt 2.xboleh2.haha.suke2 hati buat onar kat sini O.o

NAZRUL AZAT berkata...

zati - okok, awalkn sebulan, 1 april for sure nk kenekn awk habis2an yeeayyyyyyyyyyy

ADfeez berkata...

wah... ikut p bukit tinggi...:P

oh.. blh gunakan adobe premiere tuk buat montaje :)
animation byk skit :P

lea berkata...

i suggest u use cyberlink power director for montage..
software ni lagi best dr movie marker

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

alhamdulilah yg no.10.....

sama2 kita dekatkan diri kepadaNYA...

(^^,)❤..

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - jom bukit tinggi

thanks for the info, bole download je kan??

NAZRUL AZAT berkata...

lea - thanks ye, nnti nk try download kalo available ;-)

NAZRUL AZAT berkata...

yanie - selalu ingatkan saye taw ;-)

SURIA AMANDA berkata...

hurm...dah beli umah kata x beli2 umah lagi...tipuuuu...