SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

27 Februari 2011

BUANG TEBIAT DI GENTING HIGHLAND

Last weekend aku join officemate pegi Genting Highland. Last minute plan sebab nak meraikan birthday Ikbar. So aku pegi jer dengan perasaan tak berapa teruja, bukan aku bole main pon benda-benda tu, pegi untuk mencuci mata saja huhuu...

Sampai agak awal, 11am, sambil dorang main sambil kitaorang snap pics. Sekali dekat dengan Elly Mazlein ok, pada mulanya aku tak perasan dia pun, serius cantik jelita mempesona kebabow!!! Kalo la dapat couple dengan dia... tapi aku hanya mampu bermimpi. Cume aku geli ati jer menengok dia naik pirate ship tu... heheee























Sekian saja, nak tido sudah, mau mimpikan Elly Mazlein...

21 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

abg gune dslr baru kee
hiikss

zati embong berkata...

haha.tlgla azat.semua dialog2 mmg xleh blah.

time jat g genting,bl da abes main,rasa nak cabut lengan.kuat sgt berpaut takut tercampak katakan.haha

alamak,esok da isnin!huhu,kerja sepah2!

nelly berkata...

sakan berjalan ..hehehe ..
=)

nazrul ashraff berkata...

hahah..ayat sengal!

flyz berkata...

syokkk,tp dah tak minat gi sana...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

naik genting tak ajak....
feeling2 pegang bunga lak tu

ai majuk

SURIA AMANDA berkata...

xde pun elly mazlein ko azat...mana nyer?

lea berkata...

x amek gambar dgn elly mazlein ker?

~SYAZ~ berkata...

adoyy~ kelakar la ayat dalam tu..
hahaha
:D

untunglah dapat pergi genting..

bunga berkata...

sekilas lalu mmg ada iras adam la..

NAZRUL AZAT berkata...

anis - masih guna camera lama, huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

zaty - layan jer, muahahaaaaa

NAZRUL AZAT berkata...

nelly - bosan la dok umah, asik main gitar tp xpandai2 huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

nazrul - ternyata diriku memang sengal, yeeayyyy

NAZRUL AZAT berkata...

rashid - serius bosan, tp pi jugak sebab dh member ajak, huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

yanie - pose tu paling susah shoot, bape kali snap tah asik gelak je, nnti honeymoon yu pegi london taw ;-)

NAZRUL AZAT berkata...

puan lisa - dia malu dgn i, heheeee

NAZRUL AZAT berkata...

lea - tak pun, psl i lagi top drp dia muahahaaa

NAZRUL AZAT berkata...

syaz - xbest pon, lagi best lepak tepi pandai

NAZRUL AZAT berkata...

bunga - ade la tempias sket budak tu dgn adam, heheee

SURIA AMANDA berkata...

elly mazlein kunun..hahahaha....saya curik gambar awak sayang...