SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 Februari 2011

BUSY !!!




BUSY !!!!




nak kentut pun kene kemut

nak makan pun tak sempat

balik rumah terus terbongkang

beginikah aku

untuk tiga bulan lagi ???




TIDAK !!!!!!!!

16 ulasan:

apezs shah berkata...

hahaha yg lain dah okeh tetiba kentut kena kemut jg ke? haish laa!!!

sabau jelaa yea..;) selamat menjalankan tugas..

My Little Diary berkata...

wei... kalau makan tak sempat takper lagi, tapi kalau kentut nak kena tahan... mau dpt penyakit kentut berdarah nanti... kakakakaa...
jgn mara, kita gurau2 jer...
selamat membusykan diri anda!

khaifaiz berkata...

selamat bekerja sahabat

SURIA AMANDA berkata...

nampak gayanya mcm tu la kot...hahahahaha

NAZRUL AZAT berkata...

apesz - hai !!! task baru, so kene be careful, melibatkan program yg nak on air d tv, salah buat abeh laaa huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

puan rima - xpe i sure gurau senda heheeee

NAZRUL AZAT berkata...

khai - mekasih !!!! selamat study ;-)

NAZRUL AZAT berkata...

puan lisa - memule je nih, esok2 dh stabil dah yeeayyyyyy

zati embong berkata...

sgt busy smpai kentut pun xkeluar O.o

Anisa Hang Tuah berkata...

kentut sangat penting.
jangan kemut
ehehehe

abg~

all the best (:

nazrul ashraff berkata...

haha..kesian..kentut pun tertahan2..jjajaja

W. Hidney berkata...

kemut... wawawawawawa

NAZRUL AZAT berkata...

ZATI - saje simpan kentut, gas metana tuh bole buat NGV heheeee

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - yes, cinta pun ibarat kentut, heheee

NAZRUL AZAT berkata...

nazrul - saje je tahan, best heheeee

NAZRUL AZAT berkata...

hidney - heheee, sedang berlatih kemutan ;-)