SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

08 Februari 2011

MARI JULINGKAN MATA

ANDA BERANI ??

BERSEDIA UNTUK BERMAIN DENGAN ILUSI ??

SELAMAT MERENUNG GAMBAR-GAMBAR DI BAWAH


























JULING TAK ??

24 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

wah wahh..abang.nis tgok ga,br first dah pusing2 kepala..
heee

ade jugak keje nis buat ptg2 cmni..

entri abg menemani nis..

hee

NAZRUL AZAT berkata...

ANISA - i terharu, u kate entry i menemani u, tacing, huhuuuu

i lap u lah, heheeee

ADfeez berkata...

erk... sek bek tgk blog nie pakai spek itam.. hahahaha.. so xdelah juling pun :P

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - kalo memang x menghayati seni, babap kang ;-)

W. Hidney berkata...

tak juling pun sebab i tengok dengan mata hati... boleh?

NAZRUL AZAT berkata...

encek hidney - wow, melihat dgn mata hati, i terpana... heheee

nelly berkata...

sakit mata .hehe

NAZRUL AZAT berkata...

nelly - sj nak bagi awk tido awal, heheeee

Asrul "iLham" Sany berkata...

merneg jap tgk....muahahaha

pernah wat bet masa blaja dulu, sapa leh tahan paling lama...

hadiah die memang terBAEK...

;D

:: Zanna :: berkata...

aduh!! sakit lak matani tgk..huhu~~


n3 baru : Facebook dah kena block!!? :(

NAZRUL AZAT berkata...

zanna - kesian kat awk, huhuuu...sori saye xsengaje huhuuuu

NAZRUL AZAT berkata...

asrul - really? ape hadiahnye?

wanie olala fawaz berkata...

huihh abg nazrul , , bukan setakat juling neyh , , terkeluar bijik mate . . hehe

masMZ berkata...

iskkk cam kena pukau je.... hahahaha

NAZRUL AZAT berkata...

wanie - walaaa... personafikasi betul heheee

NAZRUL AZAT berkata...

masMZ - memang nak pukau awk pun, bagi awk tido mase keje, heheee

man yusoef berkata...

cam nak bantai je ko ni....nsib baik aku scroll dgn laju tnpa memandang gmbr2 itu dgn teliti..hahaha

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

wah.. tak boleh sy jd loya bila tgk gambar2 tu.. kekekekekekeke

NAZRUL AZAT berkata...

man - heheeee man dah terkene yeeeayyyyy

NAZRUL AZAT berkata...

puan suria - huhuuu... okok jap lagi entri terbaru mari yeeayyyyy

Joey berkata...

pening-pening..tolonggg

NAZRUL AZAT berkata...

joey - loh, pening sudah, heheeeee

khaifaiz berkata...

mak ai.. berjuling-juling mata aku cm ni

NAZRUL AZAT berkata...

khai - yeeayyy khai dah juling heheeeee