SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

17 Mac 2011

AKU BERASA TERTEKAN






U ols

next weekend aku kene pegi brainstorming

tempatnye dekat Janda Baik

macam biasa

tiap-tiap tahu aku memang tak nak pegi

dah tu aku kene handle karaoke session

keje aku lately download lagu dari Youtube

takutnye aku kene saman jer

download secara haram

aka mencuri hak orang

ape nak buat

tak adenye aku nak leburkan duit

semata-mata nak beli cd MTV karaoke

lepas tu bukan gune pon

dah tu nak buat montage bagai

lain la brainstorming tu ade sensual massage

tukang urutnye janda yang baik

HAISH !!!!!

...

Cube bayangkan

udah le Janda Baik

sesi melalak tu malam hari

tempat tu u ols paham sendiri la cemana

kang ade yang tersampuk kang

gempa bumi ke

dipanah dek petir ke

nauzubillah !!!

...

Aku masih mencari alasan

untuk tidak pegi

tapi macam tahun lepas

bila dah sampai aku plak yang hepi

buktinye cari la entri brainstorming tahun lepas

aku plak yang over

nak-nak maintain second runner up untuk RC Idol

tiga tahun berturut

tak pernahnye nak jadi juara

suara bukan tak sedap

bagi peluang orang lain saje

muahahaaaa

...

Yang penting

lepas abeh brainstorming tu

aku nak pegi makan angin

Langkawi kot

nak sunbathing

biar gelap macam keling

muahahahaaa

....

Aku dah tak stress

lepas update blog nih

...



MUAHAHAHAHAAA




(kurasakan sewel seketika)



18 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

erk...alamak..lisa rasa ko ni azat dah mmg cukup stress ni...

apezs shah berkata...

salam


hehe banyaknya persoalan bermain
main..:)

zati embong berkata...

haha..aduh nk gelap macam ***?

psiko betul!

trun janda baik,turun sikit lg ke kuantan O.o

Anisa Hang Tuah berkata...

abg,,jgn pening2
all the best yer..
nis dapat rasekan yg abg akan hepy..
abg pun karok la skali lagu jamal abdillah yerr

My Little Diary berkata...

selamat lah ke janda baik tu
semoga semuanya berjalan lancar... :)

khaifaiz berkata...

Salam,

Janda baik.. yuhuuu.. memang baik punyer..

Jgn terjebak ye Bro.. huhuh

NAZRUL AZAT berkata...

puan lisa - mmg stress.. rambut pun dr lurus dh curly serabut huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

apesz - sgt byk xterkire, awk tulong kirekan bole heheee

NAZRUL AZAT berkata...

zati - nak je p kuantan nk borong keropok heheeee

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - wait n see la ape jadi, btw tulong pm kt fb jap ada something nk ckap

NAZRUL AZAT berkata...

puan rima - insyaallah, yg penting nk hari tu cepat berlalu huhuuu

NAZRUL AZAT berkata...

khai - kalo janda tu nora danish nak la yeeayyyyyy

mr vampire berkata...

haha..nyanyi jgn smpai hujan sudah..zzz

NAZRUL AZAT berkata...

MR VAMPIRE - setakat ni mmg ujan la belum ribut je lg muahahaaa

KuNanGKuNanG berkata...

nk itut...leh ke?he3

NAZRUL AZAT berkata...

KUNANGkunang - jum jer, awk tulong drive ek heheeee

ADfeez berkata...

nk ikottt p langkawi.. hehehehe

Asrul "iLham" Sany berkata...

ngah penat travel...

tapi dapat duit, penat ilang...

muaahhahaa