SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

14 April 2011

BIKIN PANAS JER...







Dalam dunia pekerjaan nih, buat baik salah... buat jahat lagi la salah. Jadi staf yang rajin salah... jadi staf yang hopeless pun dah tentu salah. Kekadang sebab misunderstood on certain thing yang so simple bole jadi kes besar, cakap jer profesional tapi muke masam mencuka, berselisih bahupun buat tak kenal. Itulah... kalau rase belum matang, dok jer celah ketiak mak. Tak pon pi dok dalam hutan sane sorang-sorang. Err... apa aku membebel nih???


Ceritanye begini, aku simple kan aje, ade sorang producer program hiburan terkenal di Malaysia nih, naik hangen, member aku just hantar reminder, outstanding program yang belum masuk, so that fuller hangen, memang la program tu LIVE, lepas abeh program tu hantar la tape ke library, sekali dengan edited version punye copy, tapi cara dia balas email macam haram, tak faham ke itu reminder jer kot, haishh...


Kepada producer tu, aku tau la program kau glam, jangan hengat glam tu boleh dibawa ke kubur, tolong laaaa.....











7 ulasan:

khaifaiz berkata...

mcm tu pun ada ka.. manusia2..

Anisa Hang Tuah berkata...

sabar je yer abg :)

Azlan Hasan berkata...

lain kali dalam email tu ko bold jer Please Be Reminded that bla..bla..bla....hahaha..xcukup ngn bold ko cap kan suma huruf bro..hehehehe

Regards,
-Strider-

Awie Omar berkata...

Dah start dah

http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-1.html

Ready.Set.GO!

mas saari berkata...

salam perkenalan...
Mas salah seorang peserta Next Top Blogger...

masMZ berkata...

alamak, pepagi ni gue dah baca cerita hangin! hehee.... [cepat2 keluar sambil teringat lagu feminin "angin bayu membawa diriku,.... ]

zati embong berkata...

huhu.masa kat puncak boleh la nk berlagak x hengat dunia.hihi.nanti kalau jatuh tersungkur,sndiri mahu ingt la O.o

jat tlg tmbahkan marah azat.hihi