SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

17 Mei 2011

18SX - LELAKI SAHAJA !!!


Rahsia Lelaki

Apakah anda sedia untuk mengetahui apa yang kemaluan anda yang menunjukkan berkenaan diri anda? Walau apa pun yang orang lelaki mendakwa atau bercakap besar, namun kemaluan dialah yang akan menyatakan segalanya! Pada mulanya, mari kita bersetuju bahawa bercakap benar pada masa ini iaitu ianya berkadaan terangsang. Tidak tegak. Tidak tegang. Anda perlu berada di keadaan semulajadi iaitu lemah dan lembik! Sekarang itulah tetap, kita boleh memulakan...

KEMALUAN ANDA PANJANG ATAU PENDEK?

Anda panjang atau pendek? Anda mesti ikhlas! Gunakan kayu pembaris kalau perlu. Jika kurang daripada 3" bererti pendek, kalau lebih daripada 3" bererti panjang.
Secara amnya, kajian-kajian mencadangkan bahawa panjang rata adalah 3" ke 4" dan lingkungan rata adalah 2.5" ke 4". Menurut kajian di 1989 panjang rata adalah 3.5" dan lingkungan rata adalah 3.37". Tapi menurut Kinsey dalam kajian lebih dahulu panjang rata adalah 4.0" dan lingkungan rata adalah 3.7".

Atau orang lelaki sudah menyusut atau statistik moden menjadi lebih realistik!

KALAU PANJANG
bererti anda memang suka menunjuk-nunjuk! Anda mudah belajar cara baru dan berseronok mencuba. Jika anda panjang lagi bererti anda suka menciptakan cara baru!

KALAU PENDEK
bererti anda kurang yakin pada diri anda sendiri pada mulanya, tetapi sekali lagi anda memulakannya, anda boleh berupaya. Anda seorang yang bermimpi-mimpian dan romantik, anda boleh mengejutkan semua orang bila anda hilang sabar dan kepada budi. Anda suka mengikut adat.

TEBAL ATAU KURUS?


TEBAL
Anda mempunyai daya khayalan yang tinggi dan sungguh mempunyai keazaman dan kekuatan untuk mengkagumkan.

Jika lagi tebal di dasar kemaluan bererti anda utamakan kebebasan.

KURUS
Anda seorang sensitif dan boleh mengeluarkan perasaan anda dengan senang. Kehalusan dan mutu sesuatu yang penting bagi anda.

LICIN ATAU BERSIMPUL?

LICIN
Anda seorang kekasih yang intuitif! Anda juga sering mengikut perasaan namum pamdai menyesuaikan dengan perubahan dengan senang. Anda pandai menilai keindahan.

BERSIMPUL
Anda suka suka membuat sesuatudengan cara berfikir terlebih dahulu dan sering berwaspada. Anda memikirkan sesuatu dengan logik akal.

Satu atau dua bengkul besar menyatakan bahawa anda seorang kekasih yang sering membuat pasangan anda berada dalam kepayahan.

HUJUNGNYA RUNCING, TUMPUL ATAU LEBAR?

HUJUNG RUNCING
Walau bagaimana pun anda idealistik dan artistik di perhubungan, agak sukar untuk anda bersenang-lenang dan lepaskan kebebasan anda.

Jika anda panjang dan kurus juga, anda seorang kekasih yang mementingkan diri sendiri!

TUMPUL ATAU SEGI EMPAT
Anda kekasih praktik yang suka menunjukkan rasa cinta dengan perbuatan bukannya perkataan.


LEBAR ATAU BERBENTUK BAWANG
Kehendak seksual anda begitu kuat! Cergas, luar biasa dan bersifat menawan.

BENGKOK ATAU MELENGKUNG?

MELENGKUNG KE KANAN
bererti dalam hal berkenaan dengan seks dan cinta, anda seorang pemberi. Anda seorang yang suka bercerita tentang seks diri anda sendiri begitu juga halnya dengan orang lain yang anda mahu mereka bercerita tentang hal seks mereka juga.

KEMALUAN MELENGKUNG KE KINI
Dalam hal berkenaan dengan seks dan cinta, anda seorang pembawa, bukan seorang pemberi. Anda lebih suka menyimpan cerita seks anda secara rahsia.

KEMALUAN BENGKOK TEPAT
Anda tajam akal tetapi anda seorang yang gatal. Anda menipu, jika begitu anda dapat apa yang anda mahu.

Kalau anda mempunyai kemaluan panjang yang melengkung bengkok, bererti anda seorang yang tidak boleh dipercayai dalam hal berkenaan dengan nafsu dan cinta.

Kalau anda mempunyai kemaluan pendek yang melengkung bengkok, bererti anda kerapkali cemas dengan kemampuan seks anda.

Kalau kemaluan anda bengkok di pangkalnya, anda selalu bahawa anda orang luar. Anda berasa bahawa semua orang lain mempunyai hidup senang walau bagaimanapun berusaha untuk berjaya.

BULU JARANG ATAU LEBAT?

JARANG
Kesukaan seksual anda halus sekali tetapi kehendak seksual anda naik turun. Oleh sebab anda segan, anda perlu banyak keyakinan.

LEBAT
Anda begitu bertenaga di bilik tidur. Perlakuan seks anda agak kasar.

TAHI LALAT ATAU TANDA YANG LAIN?

Tahi lalat dibaca selama abad-abad. Istilah teknikal ialah maculomancy, moleomancy, molesophy dan moleoscopy. Tahi lalat dan tanda lain memainkan peranan di ramalan melalui falomansi. Ahli nujum pada zaman pertengahan memeriksa tubuh badan kliennya untuk tanda istimewa tersebut.

Menurut bacaan tubuh badan Cina yang tradisional, tahi lalat yang terletak di kawasan kemaluan menandakan kesuburan dan ramai anak.

Banyak tahi lalat menandakan cenderung akan masalah kesihatan. Jangan pernah abaikan sebarang tahi lalat yang berubah rupanya --- boleh menandakan penyakit. Jika sebuah tahi lalat pernah memuncul, berubah bentuknya, berdarah atau menjadi lebih gelap warnanya, tolong merundingkan dengan dokter.

TAHI LALAT DI LIPAT PAHA SEBELAH KANAN
Anda boleh menjadi kaya tetapi harus jaga kesihatan anda.

TAHI LALAT DI LIPAT PAHA SEBELAH KIRI
Anda harus jaga kesihatan anda, kerana anda sering sahaja sakit.

TAHI LALAT DI PUNGGUNG
Anda perlu bercita-cita tinggi. Hidup anda terumbang-ambing. Jangan selalu bergantung kepada bantuan daripada orang lain.

TAHI LALAT DI PUTING
Anda tidak tetap hati dan tidak setia pada kekasih.


Sumber : http://cvtampang.tripod.com/id36.html

8 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

Aiseyh, dah macam Dr. Ismail Thamby dah.. hehe.. erm, xtawla plak zwan punya pendek ke panjang.. x penah ukur pown.. HUHU

achik ezam berkata...

tapi....

saya takde kemaluan.....

hahaha

Anisa Hang Tuah berkata...

nis bukan lelaki
tapi nis bace

cantekk berkata...

utk lelaki je?

alamak da t'bace la ;-D hahaha

MR. MIND berkata...

hahaha lucah tul!

Zulfikar Hazri berkata...

hahahaha... *** cari pembaris terus skrg... :) ^__^

khaifaiz berkata...

hahahahahahah... apa2 aje

zati embong berkata...

baca leh tambah pengetahuan O.o