SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

02 Mei 2011

BOSAN




Baru je dua hari bercuti



asal balik Gurun nih, aku tak tau nak buat ape



kalo tak tido... makan... then tido balik



camne tak membesar bagai ahli sumo



nak keluar pon malas



setakat nak karok dekat Jerai Plaza tu



baik aku baca yasin kat kubur ayah



ajak mak keluar... katanya MALAS



adik-adik buat hal sendiri



member yang ada semua keje



adoi laaa



aku terperangkap di spektrum kebosanan



what should i do ???






cari pasal dengan sesape best gak nih..hehee









8 ulasan:

Farhan Zulhusmi berkata...

saya...saya...jom cari pasal dgn sy...hehehe

ZWAN SABRI berkata...

what should u do? blogging la.. HEHE


MySuaraBlog: Siapa Kata Coklat Tak Baik Untuk Gigi?

NAZRUL AZAT berkata...

aan - jom cari pasal jom, muahahaaa
zwan - malaih la, xdak mood huhuuu

Azlan Hasan berkata...

haha..btul ckpa Zwan Sabri tu...blogging laa..hahaha..klu ko gamers pegi laa main game..hehehe

Regards,
-Strider-

NAZRUL AZAT berkata...

azlan - aku bkn kaki game, serious blur xtau nk buat ape... tolong !!!!!

Zulfikar Hazri berkata...

tu dah boleh start buat aktiviti baru...cari jodoh..kawen...kalau bosan berkasih sayang ngan bini..leh ajak gaduh2 manja...

kalau takda jugak... ko boleh try kira bulu ayam kat reban tu.. sebab misteri tu belum terungkai..bape banyak bulu ayam yang ada pada setiap ekor di daerah gurun kedah...

NAZRUL AZAT berkata...

en. zul - menghitung ari sebenarnye, yeeayyyy

xbela ayam la, mak aku byk bela kucing, huhuuu

Awie Omar berkata...

emmmmmmmm........