SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

24 Mei 2011

BURUNG MENCARI SARANG...





Baru balik... sepanjang siang hari nih misi aku menerjah booth perumahan di Shah Alam. Dah terdesak sangat nak beli rumah, umur dah meninggi, lewat-lewat kang bank tak approve loan, ermmm...

Dua jenis rumah dalam target sekarang - kondominium Menara U di Seksyen 13 Shah Alam, sedang dalam pembinaan dan apartment Alam Prima di Seksyen 22 Shah Alam, pun masih dalam pembinaan. Dah berurusan dengan ejen, cuma aku je yang kene buat keputusan yang betul, beli rumah nih bukan macam shopping kat Pavillion, adehh...

Rumah yang saiznya 3 x 7 x 7 ok tak??.. huhuu






4 ulasan:

zati embong berkata...

bestnya..azat!good luck dlm memilih!hihi

Anisa Hang Tuah berkata...

yeayy..abg mengumpul harta

good2

(:

ADfeez berkata...

eh.... xnk duduk kL ker? huhuhU~

khaifaiz berkata...

bagus2.. inilah masanya utk mengumpul harta