SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

29 Mei 2011

CERITA HARI INI..

Berfikir... tak tau dah nak buat ape, hadap Mentor Final pon bosan, dah terjah blog u ols, ada yang aku tinggal jejak, ada yang sekadar singgah, rase oren la jugak baca entry u ols, happening!! Sementara tunggu masa untuk tido, penat sikit hari nih, nak tau ape aku buat? Ni nak story la nih...




Lepas subuh, aku siap-siap untuk exercise, nak-nak dah ada basikal, lagi rasa oren la nak bersenam, kelas kau Maria, heheee... Masalahnye aku rase tak ngam dengan basikal tu, rase nyesal plak beli basikal cikai, aku mau angkat yang mahal sket, yang ada tu nak ads dekat Mudah je, u ols nak tak?




Cakap pasal basikal nih, aku berbasikal dari darjah 4 lagi, FYI sampai form 6 pon aku masih berbasikal, thats why la zaman sekolah dulu body aku fuyooo mantapp!! La nih aje macam tuuutt sket, adehh...




Tengah hari aku pegi shopping dekat Carrefour, konon nak masak something soupy, but then aku beli barang-barang spaghetti, balik terus masak, uwekkk... serious tekak aku cume terima makanan Melayu, huhuu...




Lepas Asar tadi aku keluar lagi, pegi taman dekat Seksyen 8 Kota Damansara, exercise lagi, lately aku terlalu obses untuk exercise, doctor selalu bising bile tiap kali check BP aku yang selalu tinggi, ermm... kalau di rumah nih asal free aku main dumb bell, mantapkan bisep dan trisep lengan, tak lama lagi ketul-ketul la lengan aku u ols, heheee...




Kat taman tu aku just berjalan pantas, sambil libas-libas rambut sambil cuci mata, erkk... then, aku snap pics lepas penat exercise, just nak isi masa kot. Tak nak upload sini, pisc biasa-biasa jer... Tetibe ada photo shooting pengantin, euwww... klise sangat care dorang pose, outdated u ols...




Dan sekarang, telinga dengar tv, dan mata aku pada skrin lappy, jari terus menaip tanpa henti, serious aku bosan, tak sabar nak tunggu bermulanya kelas bulan 9 nanti, yeeayy...




Rase nak tido awal, esok lagi 5 hari... nite !


2 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

Zwan naek basikal sampai form 4 jer. lepas tu da x penah da naek basikal.. HUHU

MySuaraBlog: KARAK, Berhantukah?

flyz berkata...

gempak rr...kaedah baru excersise...