SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

15 Mei 2011

DILEMMA...




Hai u ols !!!

Actually, i just woke up at the time of writing. Sebab ape tau ?? Malam tadi aku tak tido langsung !! Sebab ape tau ?? Aku dilema memikirkan...

MC770 KAH ??

IM770 KAH ??

IM780 KAH ??

Rase macam nak padam balik... huhuu


Tengah feeling-feeling macam Adira dalam MTV 'ILUSI', nak bawak diri kejap ke mana-mana untuk buat keputusan...





7 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

Aiseyh, apa yang KAH, KAH, KAH tu? HUHU

MySuaraBlog: MALAYSIA Di Tangga Yang Ke-5

NAZRUL AZAT berkata...

nak sambung master la dik, xtau nk buat kputusan, ketiga2 nye sgt2 ok... hmmmmm

Asrul "iLham" Sany berkata...

i sambung taun depan je...lambat agi T_T

p/s : feel2 cam shahirnye video jadik gile jap hahahhaa

ADfeez berkata...

wah wah wah... bestnya kalo byk pilihan kan...:)

~SYAZ~ berkata...

wah!!
abang nak buat master..
bagus2!
good luck yup :D

masMZ berkata...

wah3x nak sambung belajar! okey tu....

zati embong berkata...

huhu.jat pun xfaham

just harap azat dpt buat pilihan terbaik O.o