SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 Mei 2011

HAPPY BIRTHDAY AZAT !!!






SELAMAT HARI JADI NAZRUL AZAT !!!



Meningkat lagi umur aku, kot ye pon reverse la 2 3 tahun kan... Dah tua dah aku nih, macam-macam dah aku lalui, susah senang suka duka pahit manis... cume kawen je belom huhuuu... Macam biasa la tetiap tahun mak akan ulang benda yang sama, dia akan ceritakan detik-detik kelahiran aku ke dunia, aku plak jenis cengeng, bergenang je air mata mengenangkan susah payah mak melahirkan aku.



TERIMA KASIH MAK !!



Thanks dengan ucapan yang u ols beri, especially daripada Aidil, midnight tadi dia la orang pertama wish aku, thanks dude. Then, baru tadi Hana called, terharu sangat. Cume menunggu si Ms. Sushi, entah ingat entah tidak, hmm...



Hari nih birthday boy nak malas-malas, yeeayyy...









8 ulasan:

~SYAZ~ berkata...

wahhh!! dah meningkat umur dah..
hehehe..
apa2 pon SELAMAT HARI LAHIR abg azat!
semoga dipermudahkan lagi rezeki dan panjang umur insyaAllah.. :D

nunashabd berkata...

selamat hari buruh & selamat hari lahir..:)

mursyid diey berkata...

hepi buffday abg ajat...wish u pjg umur, murah rezeki...ceria2 sokmo yerrr....hehehe....always update da blog...weee... :-)

aiman rashidd berkata...

happy brthday !!

ZWAN SABRI berkata...

HAPPY BIRTHDAY!
Semoga panjang umo,
dimurahkan rezki,
bejaya dalam bdg yg diceburi,
makin kachak,
dan ceria selalu..
amin. ;)


MySuaraBlog: Selamat Hari Pekerja

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

hepi besday tu yuuuuuuuu.....

ADfeez berkata...

Happy B'Day to U... *•*¨*•.¸¸O ¸¸.•*¨*•O Happy B'Day toU... •*¨*•.¸¸O¸¸.•*¨*•O Happy B'Day... •*¨*•.¸¸O¸¸.•*¨*•O HappyB'Day... Happy... •*¨*•.¸¸O ¸¸.•*¨*•O B'Day... •*¨*•.¸¸O¸¸.•*¨*•O... To......U....¸¸.•*¨*•O..

Happy birthday....
-----------------() ---- ()-- ()---()
-----------------|| ----||-- || --||
---------------{*~*~*~*~*~*~*}
--------- @@@@@@@@@@@@@@
...-------- {~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~}
-----@@@@@@@@@@@@@@@@@
------{~*~*~*~*~HAPPY~*~*~*~*~*}
----{*~*~*~*~*~BIRTHDAY*~*~*~*~*}
---{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}
--@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

♪Happy(。´_●`)ノ┌iiii┐ヾ(´○_`*)Birthday♪

wish you all the best.......

zati embong berkata...

Azat!

Happy birthday

O.o