SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

30 Mei 2011

JIJIK LA DOWH !!!




Cobe u ols imagine...
KRGHHHH... HAPTUIH !!!

Euwwww... Jijik !!! Najis !!! Meloya sial tekak aku !!!

(situasi sekarang - geli sampai tergoyang-goyang badan)

Aku cukup anti dengan orang yang meludah merata-rata... Sangat-sangat anti !!!

Kot ye pon nak meludah, jangan la sembarangan tempat, nak-nak kat traffic light... Euwwww !!!

Ermm... masih terbayang-bayang lelaki tu meludah... Euwwww !!!

Nih panduan kat sesape yang suke ati nak meludah :

1. Kita digalakkan meludah ke arah kiri - maknanye kita meludah syaitan dan iblis
2. Kita dilarang meludah ke kanan - maknanya kita meludah ke arah Nabi Muhammad SAW
3. Kita dilarang meludah ke depan - bermakna kita meludah ke arah Allah SWT

Renung-renungkan dan selamat beramal...

Euwww... Tak hilang lagi geli geleman aku... Yakksss






7 ulasan:

Azlan Hasan berkata...

Euuwww..gile xde civic minded org yg meludah..hehehe..dia igt orang xnmpak ker..hehe..

Regards,
-Strider-

achik ezam berkata...

meludah ke atas terkena muka sendiri...

hehehhehee

APAN berkata...

mungkin laki tu ingat meludah kat tempat awam tu satu seni kot.haha...

~SYAZ~ berkata...

hesy~
ni kalau kat singapore dah kena saman dah..
sabo jelah perangai mcm ni..

My Little Diary berkata...

eeee... saya pun tak suke org yg suke meludah merata2 nih!!!
takder sivik langsung.!!

zati embong berkata...

huhu,smpai ke jat rasa geli!

kiesya berkata...

paling xsuka klu tepijak lagi jijik!!

feel free utk singgah...

duniakiesya.blogspot.com