SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

12 Mei 2011

KIAMAT DAH DEKAT !!!

BOTEK... AKU MEMANG HANGIN BETOI LA DENGAN HANG, DAH TAU KERTU, SAKIT PLAK TU, BUAT LA PERANGAI MOLEK SIKIT. SAJE JER NAK MEMBUATKAN SEMUA ORANG MENDOAKAN KAU CEPAT MAMPOS KAN !!!


Aku tensen sial dengan sorang staf kertu kat opis nih. Time nak pakai orang baik kemain, bila tak perlu mulut macam longkang. Aku harap kau cepat mampos la Botek !!!


Nad plak, dari seawal 9am tadi berapa kali entah dia play lagu SEDETIK LEBIH tu, hangin jer aku dengar... udah le aku tak boleh dengan lagu tu. Syahdu syahdan nak mampos!! Membuatkan aku merindui seseorang, huhuu...


Semalam keluar lepak dengan Man, susah payah dia datang dari Shah Alam semata-mata nak hadap aku yang dengan hangin. Nasib baik la kau tau nak settle kan stress aku kan...


Lately aku banyak sangat baca pasal umat-umat terdahulu sebelum ADAM, dan siapa sebenarnya MELAYU. Berdasarkan dua blog yang aku bagi dalam entry semalam, secara kesimpulan aku mengatakan yang MELAYU nih adalah bangsa yang tidak berbangsa - bukan nak propa, cuba fikirkan, muka MELAYU nih macam-macam, ada muka CINA, ada muka India, ada muka ARAB, ada muka EROPAH. So, MELAYU nih tak specific pada ras atau bangsa tertentu. Melayu adalah bersifat global. Islam sememangnya akan bangkit di benua Nusantara. Aku pernah tengok satu segmen dalam MHI tahun 1990-an, guest tu menerangkan aliran kebangkitan Islam. Era sekarang adalah giliran benua Asia Tenggara menegakkan Islam. Dan, aku sendiri dah sampai ke tempat yang menjadi pusat berdirinya Islam di rantau ini berdasarkan RUBUBIYAH, MULKIYAH dan UBUDIYAH, satu ketetapan yang terkandung dalam AL QURAN. Sangat menakjubkan !! Sebab tu le sebelah Asia Tengggara nih tengah diintip kuasa-kuasa besar. Dan, yang mungkin mengejutkan, IMAM MAHDI akan muncul dari kalangan bangsa MELAYU. Dan lagi mengejutkan, MELAYU ada DNA YAHUDI !!! Korang baca jer dua blog yang aku bagi semalam.


Hmm... KIAMAT DAH DEKAT !!!



6 ulasan:

My Little Diary berkata...

errmmmm....petanda kiamat pun dah nmpk... contoh jerebu hari ini...

zati embong berkata...

azat,meh dekat jat.meh jat tenangkan nak?

kita g karok eh.

NAZRUL AZAT berkata...

puan rima - itu le... dh sgt2 dekat, 2012 tu kemungkinan la...

NAZRUL AZAT berkata...

zati - kalo karok ok jer yeeayyyyyyy

SURIA AMANDA berkata...

bwk sabar..bwk2 ngucap Nazrul oiii...

~SYAZ~ berkata...

waauuu!!
begitu menkjubkan..
asal usul melayu mmg dari merata tempat sebab dari perkahwinan campur dan perdagangan orang dulu2..
dan paling syaz terkejut orang melayu ada DNA orang yahudi..