SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

31 Mei 2011

LAPAR !!!!



Di saat dan ketika ini...





Aku masih belum lunch !!!! Nih dah masuk dinner time





LAPAR NYE TALI PEROT AKU !!!!





terbayang dinner semalam dengan seseorang





kalau la tiap-tiap malam macam tu, kan best...





so sweeettttt !!!



jom pi cafe dulu


pekena nasi putih dengan tomyam campur dan telur dadar


PERGH !!!!





3 ulasan:

Azlan Hasan berkata...

memang terbaik combination tu..haha..kalu aku mau 2 pinggan nasik..hehehe

Regards,
-Strider-

Yua berkata...

terliur plak dgn tomyam :)

zati embong berkata...

telan air liur.hari ni jat xmakan ape2 lg selain biskut.skrg sgt lapar.tp sakit perut halang jat dr nk keluar.sedih!