SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

20 Mei 2011

LAWAK PAGI JUMAAT

klik pada photo ye untuk tengok lebih clear...

heheee













6 ulasan:

My Little Diary berkata...

kahkahkahhhhh
memang lawak terbaekkkk la....
salute sama mak dia, kasik makan nasi 'bersama-sama' ayam....

Are-Gya berkata...

hahahhahahaha...
sabo je dorg..maklum r jumaat kne wat baik hahhahahahah

~SYAZ~ berkata...

hahaha..
makan nasik berteman kan ayam tu..
keh3..
kelako.. :D

KuNanGKuNanG berkata...

hahahhaha...2la memilih sangat. semua nak makan yg sedap2.kan dah terkene..

mohd tony saidi berkata...

serius memang lawak...
aku gelak baca kartun ni...

Zulfikar Hazri berkata...

hahahahahahahhahahah sangat lawak... tolong laaaaaahhhhh letak lagi lawak mcm ni, best gelak...