SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

02 Mei 2011

MARI BERKENALAN - SIRI 1


Sebab tak dak qeja petang ni, aku godek la semua followers aku, tengok macam ramai dah kan, so aku pulun copy satu-satu la depa punya link, then buat satu entry. Hangpa yang rasa nak berkenalan dengan depa yang ada dalam list nih dialu-alukan, boleh tambah kawan gitu heheee... Apa kata hangpa pun buat benda yang sama, bole la aku dan orang lain berkenalan dengan kawan-kawan yang jadi followers hangpa plak... terbaekkkk !!!


http://permatainn.blogspot.com/

http://fadhirul1311.blogspot.com/

http://krek-krek-saya.blogspot.com/

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/

http://sitisitot.blogspot.com/

http://aimanrashidd.blogspot.com/

http://encikpeluang.blogspot.com/

http://www.amercorner.co.cc/

http://gurlzanne.blogspot.com/

http://mizmircle.blogspot.com/

http://khaifaiz.blogspot.com/

http://azrinrahim.blogspot.com/

http://asyilazainuddin.blogspot.com/

http://saurukentsite.blogspot.com/

http://gadislongleg.blogspot.com/

http://sangbayu-whateverlakan.blogspot.com/

http://umumra.blogspot.com/

http://september-89.blogspot.com/

http://ieanchip.blogspot.com/

http://ecahdenan.blogspot.com/

http://keluhkesahkudin.blogspot.com/

http://apaijas.blogspot.com/

http://jiwalaraworld.blogspot.com/

http://iniblognadea.blogspot.com/

http://syukiko.blogspot.com/

http://tengkorakemas.blogspot.com/

http://striderbuzz.blogspot.com/

http://notaekstravaganza.blogspot.com/

http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/

http://novelustazsufi.blogspot.com/

http://amysidek.blogspot.com/

http://raznianuar.blogspot.com/

http://thierryamrey.blogspot.com/

http://kisahkutemplatedesigner.blogspot.com/

http://mybuyax.blogspot.com/

http://www.journeyofmylife-noornazuha.blogspt.com/

http://budakkampung39.blogspot.com/

http://www.shadawentz.com/

http://azwandengkil.blogspot.com/

http://www.slumdunkz.blogspot.com/

http://azrijohan.blogspot.com/

http://akudiekamoo.blogspot.com/

http://jejakakaula.blogspot.com/

http://pangpoet.blogspot.com/

http://cintailmu89.blogspot.com/

http://thesmuff91.blogspot.com/

http://www.rangkaianislam.com/

http://zulhanna.blogspot.com/

http://ainkatie.blogspot.com/

http://farishahusna92.blogspot.com/

http://www.contengconteng.com/

http://smokeoi.blogspot.com/

http://kucingutara.blogspot.com/

http://kaukesah.blogspot.com/

http://inidaerahcikkulat.blogspot.com/

http://smilemyfta.blogspot.com/

http://putrimalupage.blogspot.com/

http://diary-kecilku.blogspot.com/

http://www.budakcomel.com/

http://complicatedzone.blogspot.com/


Ini baru siri satu, ada 4 siri lagi, nanti menyusul no... tungguuuuuu...







17 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

tengkorakemas.hehehe

whitelover berkata...

saye saye..! haha :P

zati embong berkata...

wah en azat kita. O.o

nub berkata...

moh berkenalan. hehhhe

Farhan Zulhusmi berkata...

sy pon nak di riview...nak..nak..boleh x??hehehe

NAZRUL AZAT berkata...

anisa - sapekah tengkorak emas itu?

NAZRUL AZAT berkata...

whitelover - sile sile, yeeayyyy

NAZRUL AZAT berkata...

zati - jat.. kite biasa2 je, heheeee

NAZRUL AZAT berkata...

aan - awk ade, tunggu jer, yeeayyy

kau kesah ke?? berkata...

waaaaaaaaaah gigih nye ko. jom usha-usha jom!

NAZRUL AZAT berkata...

nub - followers hang ramai no, apa petua? share2 la wei

NAZRUL AZAT berkata...

megat - aku xde keje, balik cuti d kpg tido je kojenyhe, itu yg buat list tu

LindaRahim berkata...

terbaikkkk...

My Little Diary berkata...

huhu.... ghamai nyee...
suke3x...

SURIA AMANDA berkata...

sukeeeee......buat lagi tau...
http://suriaamanda.blogspot.com/

khaifaiz berkata...

wah.. dah mula dah.. patutla ramai yg terjah blog aku td.. heheh

Awie Omar berkata...

THANK YOU BOSS !!!