SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

20 Mei 2011

NASI AVATAR ???





Dek kebosanan sebab keje dah settle, aku just blogwalking, jengah blog kawan-kawan. Sampai kat blog AreGya nan sorang nih, aku kusyuk la baca entry dia, sampai satu part tuh u ols, aku gelak bagai nak gile... Dia cakap pasal nasi avatar. Aku tertanye la kan amende nasi avatar tu. So aku baca sampai abeh. Rupe-rupenye nasi avatar tu ape sebenarnye klau u ols nak tau???





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.










Sori, takde maksud nak gelakkan nasi kerabu aka nasi avatar nih, tapi memang lawak la, adoyai...


BTW... AVATAR 2 coming soon ke??








5 ulasan:

ADfeez berkata...

hahahha... agak kot nk panggil nasi kerabu as nasi avatar... kikikiki ^^

SURIA AMANDA berkata...

apa jer nak disamakan ngan avatar..makan nasi ni bertukar jadi avatar kah???

khaifaiz berkata...

warna dia sama tu

zati embong berkata...

hahahahaha.aduhlah sakit perut jap.dahla sikit punya excited nk tgk kan.rupanya nasi yg terknal kat ganu.

flyz berkata...

wei...nasi negeri kawe tu...kih..kih..