SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

27 Mei 2011

NORA ELENA





Confirm la ramai antara u ols yang tengok NORA ELENA kan?? Ececehh... tak nak ngaku tu heheeee...

Aku yang memang kene prepare drama tu for transmission tak boleh ngelak la, well... jalan cerita dah boleh agak cemana, bagaimana plot disusun, konflik antara watak, sama ada cerita nih ada klimaks atau anti klimaks, cerita tergantung ke, korang tunggu ajelah sampai final episode. Aku tengok drama tu disebabkan Siti Saleha, gile cun kot heheee... Untuk tayangan hari Isnin 30 Mei nanti adalah episode yang ke-13, aku tengah tunggu replacement, VTR reject that episode. Slate salah pon kene reject, adehh... kalo tidak dah boleh layan dulu yeeayyy...

Nak berangan jap, malas plak nak buat keje, boleh kot terjah blog u ols...



7 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

sangat2 mengikuti...best ini citer..jual2 mahal..tp dpt agak ending dia sbb i dah baca novel meen zulaikha tuh..adaptasi kan,- along lisa

flyz berkata...

owg TV3 katakannn :P

~SYAZ~ berkata...

huwaaa~~
suke gile kot tengok cerita ni..
mmg takkan lepas satu episod pon lah! ^_^

KuNanGKuNanG berkata...

sy plak tengok sbb heronye encem.kui3..

Ezzattie berkata...

cerita ni sweet je....suke2!

Gee berkata...

best2..hehe

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

kdg2 jer tgk sebab tak ikuti dr awal.. cerita not bad tp heroin tu krg mampu menjiwai watak walau dia cun
TERKINI : ARWAH PULANG SELEPAS 3 HARI DI KEBUMIKAN
TERKINI : KAU TAK LAYAK CAKAP BEST ATAU TAK KALAU KAU BUKAN PAKAR
TERKINI : KERANA CHEESE CAKE