SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

02 Jun 2011

AKSI REMPIT SELURUH DUNIA



Hari nih aku nak share dengan u ols aksi rempit yang ada di seluruh dunia, ingat kat Malaysia jer yang femes dengan aksi rempit bermotor nih, kat tempat lain lagi dahsyat....



aksi rempit dari Itali



Aksi rempit dari Taiwan



Aksi rempit dari Malaysia



Aksi rempit dari Jerman




Aksi rempit dari Hong Kong




Aksi rempit dari China




Aksi rempit dari Korea




Aksi rempit dari Indonesia



Aksi rempit dari India




Gurau-gurau ajer... jangan marah aaaa....





8 ulasan:

dwaty berkata...

dekat tandas tu pun dia rempit... hahahaha

saiazuan berkata...

hahaha naluri rempit ad di mana2 :D

khaifaiz berkata...

haha... memang dasar rempit

Anisa Hang Tuah berkata...

toilet//
hehehe

Azlan Hasan berkata...

aksi rempit india tu stylo..asl bole dorang nie..hehehe

Reagrds,
-Strider-

zati embong berkata...

hahaha.sakitlah perut jat azat!dahla hari ni MC sbb sakit perut.

Asrul "iLham" Sany berkata...

rempit kononnya ganas...

tapi last2 kena pegang hand bag awek gak hahahhaa

CintaZulaikha berkata...

ksi rempi dari india tuh yg paling baekkkk punyer...