SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

04 Jun 2011

CUMA NAK MENGADU...




Tak tau nak cakap ape, tak ade idea...

rase blank !!!

Cuma nak mengadu...

kenapa nasib aku tak sebaik orang lain ???






4 ulasan:

zati embong berkata...

azat jgnlah ckp cmtu.jgn mengeluh ye..tenangkan fikiran k.

Asrul "iLham" Sany berkata...

cakap pasal nasib ni memang tak pernah baik sebenarnya...

cuma yakin je, ada orang lain yang lebih teruk dari kita.

pe2 pun jum layan pokemon hiburkan ati

;-)p

cantekk berkata...

org yg kita tgk lebey baik tu, mgkin ada tak best jugak di sisi lain hidupnye...

dah, pegi buat neskepe..haus la ;-)

nyonyacyber berkata...

seteruk2 nasib kita.. teruk lagi nasib orang lain.. percayalah..