SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

30 Jun 2011

HEYY... AKU HIDUP LAGI LAAAA


FUYOOOO !!!

Giler bersawang kot blog aku nih, baru tinggalkan 2 minggu... ye, dua minggu aku tak berblog, last entry was about water supply disruption in Klang Valley, tapi ok jer kot rumah aku tak putus bekalan, penat ajer aku tadah air, huhuu...

This week, i'm totally weak... keje syif petang 3pm to 12am. Sangat kelam kabut buat keje, untungnye smooth aje keje aku. Mungkin keje sebelah petang lebih relax. Dan membuatkan aku malas nak online dan hadap blog, termasuk la menjengah blog u ols yang so happening. Since dah balik ke archive unit, komitmen aku lebih kepada keje, even aku usung notebook aku untuk online dalam workstation pon haram tak sempat. Aku risau kalau keje aku tak sempat siap on time. Biasa la, keje dengan mesin, dengan server and all the hi-tech stuffs, rase nak sepak-sepak ajer kalo keje aku failed. That's why la aku mendiamkan diri kejap, my close friends tau la ape jadi kat aku kalau aku diam, meaning that aku busy dengan keje, tak pon aku membuta tak ingat dunia, tak pon aku pegi shopping gila - gila hahahaha...

Sementara ada masa nih aku ambik peluang untuk update blog, walaupun tak ade isi, tapi setidak-tidaknya aku dapat luahkan rasa hati pada blog, mau dikongsi bersama dengan orang, mungkin mengganggu, baik aku muntahkan ajer segala apa yang berpusing di kepala hotak aku nih dekat blog. Sepanjang dua minggu lepas, aku just go with the flow, banyak ikut rentak orang sekeliling. Orang showdown aku showdown, orang rempit aku macam biasa la selagi tak kene tahan dek mat bond aku akan rempit heheee... Dah tu sampai sekarang haram tak reti main gitar, penat ajer si Anisa ajar aku huhuu...

Next two week aku plan mau ke Pantai Timur. mungkin seorang mungkin dengan Ayim mungkin dengan Ash, tak tau sape mau ikut. Aku sorang-sorang pun jadi hal. Nak merehatkan kepala hotak kejap, cari idea, snap situ sini, makan-makan, shopping-shopping, jumpe skandal ke oopsss... Kalau tak jadi, aku mau teruskan misi mencari rumah di Puncak Alam yang tertangguh, ini tahun aku mesti angkat satu rumah kasi sama Ash duduk dalam diam - diam, ngeeeee...

By the way, sejak maintenance dah repair bumbung rumah sewa aku, plannye nak cari housemate selagi belom dapat beli rumah. Ade tak sesape sudi nak menyewa di penthouse bersama - sama dengan aku yang confirm la akan menghuru - harakan hidup korang, syarat-syaratnye....

1. lelaki laaa.. kang pompuan kawen free plak aku yeeayyy
2. bekerja / student
3. tak merokok, kedapatan kang aku hambat keluar
4. tak berkira, kedek sangat kang aku babap, nak ?
5. tahan telinga, sebab aku suke memekak
6. suke masak, bole aku tumpang makan heheee
7. rajin, pemalas kang aku wachaaaa...

Sewa murah ajer - RM330 sebulan, bagi dua la... kemudahan dalam rumah complete, masuk cuci kaki jer

Kalo mau roger - roger ok !

Daaaaaaaaaaaa....




3 ulasan:

TeAqArH berkata...

like statement no3....hehehe...
sory azat..dulu tqah rajin bw kat sini n balas2 chat....tp da lame x jenguk..arini tqah jenguk semula n komen sini....oh..sibuk keje..sepak je mesin tu lau buat hal..hehehe

flyz berkata...

hebat rr...

header atas...

dh slim beb...

gua jelez...

zati embong berkata...

azat!!!

nk trun pntai timur negeri yg mana 1 ni?kalau kuantan,bgtahu jat la.