SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 Jun 2011

HUKUMAN SADIS UNTUK MAT REMPIT





Aku rase-rasekan u ols... hukuman yang paling ideal dijatuhkan kepada mat rempit oleh mak dorang sendiri adalah terpapar seperti gambar di bawah


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Mak aku sure suke sebab aku pon kaki rempit


muahahahahaa.....







5 ulasan:

saiazuan berkata...

hahahaha styleeeee

Azlan Hasan berkata...

haha..stylo hukuman camni..tp kalo aku yang kena rasa pedih melihat moto tergantung seperti baju..hehehe

Regards,
-Strider-

My Little Diary berkata...

hehe... kelakor betul nengok gambo tu.


nazrul dear, semalam pegi tenangkan pikiran dgn ber'aerobik'... lega rasanya.. hehe thx..

amir aizat berkata...

hahah kelakar giler,

zati embong berkata...

mcm mencacatkan pandangan rumah je azat.haha.pas2 cuba kalau buat motor 2 trbalik,x ke naya gantung cm2.haha