SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

19 Jun 2011

SEPETANG BERSAMA ANISA HANG TUAH



Yeeayyyy... bestnyeeeee...




Lewat pagi tadi aku chatting di Facebook dengan sorang gadis, nama dia ANISA HANG TUAH. Iye... ANISA HANG TUAH. Gambar kat atas nih la Anisa. Dia antara blogger terawal di blog aku. Disebabkan dia tak ade buat ape-ape hari nih, aku ajak dia lepak petang tadi. ANISA HANG TUAH adalah blogger wanita pertama yang aku jumpa daripada ratusan blogger wanita yang follow blog aku, sebelum nih dok jumpe blogger lelaki jer, si Aidil, Ezam dan Asrul. Korang nak tak jumpe aku??? Heheee...

Bertempat di tasik Seksyen 7 Shah Alam, kami lepak bawah pokok dan kemudiannye...




Nampak tak ape atas tu? Itu namanya gitar, bukan piano heheee... Aku jumpe Anisa sebab nak mintak dia ajar cara senang mau pandai main gitar. Sejak aku beli gitar dari 1 Januari 2011 aku masih biol tak reti satu kod pon nak petik. Anisa ajar dua kod yang senang, kod E major dan A, so aku petik la pelan-pelan di tepi tasik tu sambil orang keliling tengok, dorang sure fikir kami nak buat busking kat situ kot heheee...

Aku akan terus berguru dengan Anisa, nanti bole la kitaorang betul-betul busking kat tasik tu, yeeayyyyy...




Sambil memandang Menara Berkembar UiTM nun di kejauhan, aku berfikir mengenangkan esok ada interview master di UiTM Puncak Perdana, tak prepare apapun. Belasah aje la... Interview tu cukupkan syarat aje, sah-sah aku dah dapat sambung belajar. Tak sabar pulak rasanya mau kembali menjadi student UiTM, hoorrayyyyyy...

8 ulasan:

man yusoef berkata...

waa..jumpa nis!! tak ajak aku pon..mentang2 aku tak de gitar...tak pe..haha

Anisa Hang Tuah berkata...

hehehhehe..abang!thanks yer datang,,
dan thanks sbb main gitar dgn nis..
hepy sgt :)

pasni ajak si man skali ..

huahuahua

Nur Hazlin berkata...

waa, nak belajo jugak. bru lepas lagu simple2 je, teringin nak main mcm slash. hehe

puteri ain berkata...

good luck interview ;)

Qamaruls berkata...

kou saje jer nie.
padehal aku pun leh ajar. hahaha

Zulfikar Hazri berkata...

ammmoihhhh hang.. dating main gitar tepi tasik...

ape lagi yg lebih lomantik? takde ape yg mampu atasinya.. hahahhaa

zati embong berkata...

hihi.a ah,jat tgk nis dgn azat rapat kat blog ni.rupenya nis da lama kenal azat kat blog.hihi

SURIA AMANDA berkata...

huh ..sangat jeles..