SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

10 Jun 2011

WAKE UP WOI WAKE UP !!!






Cume nak cakap sikit ajer

WAKE UP !!!!

sesetengah daripada kita dah menyalahgunakan blog

sama ada nak menghentam orang

nak syok sendiri

mau famous macam artis

sampai mengguris hati sesetengah pihak

buat entry nak lepas geram (itu aku)

sudah - sudah la

baik aku sedar diri sebelum terlambat

mahu berblog secara berhemah

tak gile glamour kejar followers

tak gile kejar traffic

sori... entry kali ni takde isi

tak letop macam Ben Ashaari

ok go !!!







3 ulasan:

mazin? berkata...

tapi ko dah glamer bro...

Azlan Hasan berkata...

naz: perangai orang memang ade camtu..aku pun tak tau..tak leh ke dorang blog for fun..hehehe :)

Regards,
-Strider-

Azlan Hasan berkata...

naz: perangai orang memang ade camtu..aku pun tak tau..tak leh ke dorang blog for fun..hehehe :)

Regards,
-Strider-