SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 Julai 2011

KENAPA BAH??



Lately malas nak update blog, bz keje + malas + broadband slow nak mampos kalau di rumah. Blog u ols pun memang tak sempat terjah la. Keje malam this week membolehkan aku curi-curi online kejap sambil buat keje, nak on notebook dalam workstation kang tak terbuat plak keje. last week bercuti di Terengganu, TERBAIK !!! Gile enjoy!! Belum sempat nak buat entry sebab tunggu pics daripada Ayim. Sangat banyak snap, makang, snap pics, jalang-jalang, makang, tido, shopping... hahaha so heaven.

Esok takde pasal aku request keje malam lagi sehari, saje jer cari duit lebih buat belanja raya padahal dah siap-siap dah bajet. At least masa aku terisi, kat rumah aku mengidap masalah imsomnia, so bila di opis dapat tido plak, siot jer.

Esok mau pegi buat medical check-up, kat private clinic ajer, letih nak menunggu turn di hospital kerajaan., udah le hari nih Jumaat. Fee untuk master dah settle, keluarkan EPF ajer, buat hape simpan banyak-banyak tak terusik. Sampai jugak hajat aku nak study lagi, punye lama bertangguh dari tahun 2004 lagi. Agaknye kalo tahun 2004 aku started buat master, la nih aku dah ade PhD dah, entah mana hala dah sekarang kan. Sure dah pakai Brabus, heheee

Kejap lagi nak kene email kan planning cuti for raya, yeeayyy ini tahun aku cuti. Lepas raya dah start study, tak ade masa dah nak main-main untuk 2 tahun nih.

Ermm... mood malas dah datang, plus ngantuk, mau masuk workstation jap, settlekan clips yang berbaki, then lentok. jangan repot bos aku ek aku tido masa keje, babap kang !!!




5 ulasan:

alif ismail berkata...

alif pun baru je dapat sambung ijazah sekarang setelah 4 tahun tertangguh..

dan baru selesai buat medical-checkup kelmarin kat hospital kerajaan yang mengambil masa 8 jam!!

tahniah dapat sambung master!!

ZWAN SABRI berkata...

Sambung Master ek? Wah! Tahniah2.. Zwan baru jer nak sambung bwat Ijazah.. HUHU


MySuaraBlog: Blog Pilihan : Daniel Adie

zati embong berkata...

bagusnya azat..skrg tgh busy bt preparation utk smbg beljar eh?

good luck eh.

mursyid diey berkata...

bgus la...tercapai hasrat nk smbung blajo kan...huhu...lps ni, dah jadi org sarjana ler ek...huhu..
eh..plan cuti jgn lupa balik kg yerr...nk beraya n mnta duit raya.. :-D

mursyid diey berkata...

bgus la...tercapai hasrat nk smbung blajo kan...huhu...lps ni, dah jadi org sarjana ler ek...huhu..
eh..plan cuti jgn lupa balik kg yerr...nk beraya n mnta duit raya.. :-D