SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 Julai 2011

MARI MENGIRA HARI...



Best gila-gila punya tido tadi... PUAS !!!!


Balik dari opis midnite tadi, terus mandi, solat isyak, and then tempek-tempek muke dengan krim bagai... aww... terus terbongkang. Terjaga dari tido masa azan subuh, 1 benda aku ingat...aku naik lif dan lif itu jatuh ke bawah dengan sangat laju... motip mimpi macam tu??


Sambung tido balik sampai la 11am td, tengok NTV7 tetibe ada plak muke Miss Sushi aku yang pegi launcing mende entah, owh i miss her so much muah muah muahhh...


Dan sekarang, nak bersiap pegi masjid dulu, then rempit pegi opis. Malam nih most probably aku overnight di opis, nak settle kan banyak benda. Hari Sabtu nak relax - relak berjimba... I deserved it, aku selalu memikirkan orang yang aku sayang... tapi aku lupa memikirkan diri sendiri... lupa untuk mengira hari yang masih berbaki...


Ermm... sekadar menghitung hari tak akan selesaikan masalah...





4 ulasan:

TeAqArH berkata...

menghitung hari detik demi detik

Anisa Hang Tuah berkata...

abg..bile nak kenalkan akak kat nis

:)
hehe

CintaZulaikha berkata...

hitung jangan tak hitung~~hee~~

zati embong berkata...

letaklah pic dia azat.nk gak tgk..eh2..