SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

05 Julai 2011

SWEET NYEEEEE







Aku cume nak cakap..

tadi jawab call daripada Dina

sweet sangat suara dia

serius dan-dan tu aku feeling-feeling angau

owh Dina... kamu seorang engineer... aku cuma librarian

walaupun keje 1 bangunan

tapi dunia kita berbeza

tak mungkin bersatu...




13 ulasan:

khaifaiz berkata...

Perghhh... ayat bukan men lg... kenapa plak nk wujudkn darjat.. cinta itu tak mengenal darjat...

schaze zainn berkata...

cuba la dulu

lepas tu baru tau boleh ngam ke tak.

yang penting USAHA tackle tu..

hihi. GOOD LUCK bro =D

zati embong berkata...

hihi.lelaki ni kdg2 dgn suara perempuan leh tgkap cintan--->bf jat.haha

Anisa Hang Tuah berkata...

hati abang yg berbunga cintaa :)

Azlan Hasan berkata...

itu laa salah satu kelebihan perempuan..melalui suara jer dah boleh jatuh cinta..hehehe

Regards,
-Strider-

NAZRUL AZAT berkata...

u ols ni....heheeeeee

Asrul "iLham" Sany berkata...

pe lak? kalau dh suka ambik je lah...

sile bagitau beliau sebelum frust ala2 lagu2 fauziah latiff..hahaha

eqbalzack berkata...

ehem...ehem...hehe

Zulfikar Hazri berkata...

best nye... rasa jatuh cinta.. jatuh atas tilam yg sangat jauh..terapung~~~ hahaha

tengkorakemas berkata...

berbeza tu penting untuk hidup bersama bro :)

kalau nak ada persamaan, setakat jatuh cinta bolehla

SURIA AMANDA berkata...

adehhhhh...ko ni azat...

Qamaruls berkata...

wer nak dengar gak suare die!!!!!!! haha

Pala Maldini berkata...

tak cuba tak tau bro..

dah cuba, baru tau bersatu ke tidak..

kalau sekali cuba, belum tau boleh.. cuba lagi, cuba lagi.. sampai nko tak leh cuba lagi (erti kata lain.. dia dah kahwin)

Good luck(s)!!