SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

25 Julai 2011

TERIMA KASIH AIDIL :-)





Burppp.... alhamdulilah syukur !!!


Nak berterima kasih pada Aidil Dasuki, kerana dia satu opis hari nih kekenyangan. Semua dah layu, mengantuk, hehee... Dia belanja lunch kitaorang hari nih sempena nak menyambut kedatangan Ramadhan. Last week kat Kuala Terengganu pun dia belanja aku dan Rahim dinner, anak lord tu....


Cayalah Aidil !!






4 ulasan:

achik ezam berkata...

ingatkan aidil yang itu...

yang femes tuh...


aidil abdul ghafar i mean.

hah!

NAZRUL AZAT berkata...

aidil mane ?
aku ade ramai kwn bernama Aidil

Anisa Hang Tuah berkata...

abg,,bile ni nak belanje nis..mbahahah

zati embong berkata...

wah smart header!hihi