SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 Ogos 2011

SAMBAL TUMIS UDANG YANG SUPERB !!!



ALHAMDULILAH!!!

Syukur pada Allah swt... aku masih sempat hadir di bulan Ramadhan. Syukur sangat, masih panjang umur dalam sihat tak sihat ni, cuma esok lusa belum tahu...

4.30am tadi dah bangun, masak lauk sikit, nasi awal-awal dah masak. Buat lauk instant kot, tak kan pagi-pagi buta nak menumbuk lesung bagai. Maka terhasil la lauk yang sungguh simple tapi sedap sampai tak cukup nasi, huhuuu... Sambal tumis udang dengan telur masin, pergh !!!! Pandainye aku masak, ngeeeeee...





Lepas solat subuh terus datang keje, tengok-tengok budak yang keje malam semua lentok kat kerusi, kesian...

Rasanye hari nih buka puasa kat opis aje, baru meriah join budak opis yang keje petang buka sama-sama, malas balik rumah, sorang-sorang aje pon, mesti touching teringat mak... huwaaaaa...

Selamat berpuasa u ols...



7 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

selamat berpuasa.....

W. Hidney berkata...

salam ramadhan bro

KuNanGKuNanG berkata...

wah rajinnye masak..ada gak teman opis tuk berbuka..sy je yg buka pose sorang2..huhu

Hana Hashim berkata...

sedapnye sambal tumis..slamat berpuasa..

zati embong berkata...

selamat berpuasa azat!

Qamaruls berkata...

sambal tumis udang kou leh kata instant.!!
hahahha.
selamat berpuasa wer.

masMZ berkata...

wowweeeee pandai memasak rupanya :)
selamat berpuasa :D