SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

30 September 2011

JUMPA? SAYANG?



Ermm...




Final day for night shift, penat wooiii !!! Kalaupun boleh curi-curi tido, dah tentu tak sesedap tido atas tilam yang empuk sambil memeluk bantal, ini kalau dapat tido pun, berteleku atas meja, ermmm... seksanye keje syif, untung korang yang keje normal.




Dalam sibuk yang tak berapa sibuk nih, amek masa kejap untuk update blog. Takde mende sangat nak cakap pada blog nih, sekadar nak meluahkan perasaan jer. Ye laa... aku kan jenis loner, takde kawan, tak reti nak nyusahkan hidup orang lain, ada kawan pun, asal ajak jumpe elak - elak dah, aku tau la keluar dengan aku tak best...




Malam nih, malam nak settle kan assignment Pak Ray, esok petang, i mean malam nanti, dia nak tengok draft, so nak siapkan, hopefully kalo kene redo pun takde la sampai kene repair semua, serius takde masa, nak fokus pada assignment lain lagi, dengan keje yang kekadang terpaksa dibawa balik ke rumah, tapi haram tak buat pun, menung jer kejenye. Next time, apapun assignment, aku kene pegi library dan settle kan di sana, bagus jugak sibuk, takde la aku asik nak fikirkan pasal rasa hati yang macam - macam nih...


Aku malu dengan Ash, aku dah mengabaikan dia, orang yang sepatutnya aku beri perhatian dari dulu lagi... dan sekarang, hukum karma membelenggu aku... Baru aku sedar, apapun perbuatan buruk yang aku buat pada orang lain, suatu masa nanti akan datang balik pada diri aku. Itulah yang sedang berlaku...


"JUMPA" & "SAYANG" ... perkataan yang sudah terlarang...

4 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

oh..sgt sedih baca kisah kamu...apa pun life must go on...

zati embong berkata...

nk kerja n belajar dlm satu2 msa mmg mencabar azat.dlu time azat x smbung stdy pn da busy kan..sabar k.

NAZRUL AZAT berkata...

ape nk buat akak, sy xbole pakai punye org, mati lagi bagus

NAZRUL AZAT berkata...

zati- rasa mcm nk give-up pun ade, xde sapa sudi bagi semangat, sedih.... thanks zati sbb selalu dtg blog saye