SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

28 Oktober 2011

AKU NAK PROMOTE BLOG NIH !!




Hari ini takde idea nak buat entry pasal apa, maka takde la AND THE STORY GOES LIKE THIS... padahal macam - macam benda jadi keliling aku nih. So, aku ambek peluang nih mau promosi baik punye beberapa blog untuk korang terjah, semoga korang dengan dorang menjadi kawan, tak gitu :-)

Sesape yang suke pasal skateboard dan photography, boleh terjah blog si
AIDIL DULBAHRI

Wahai kaum Adam, pergilah kamu menemui CHOOTZ sebelum kamu ditemukan, heheee...

Kot sapa-sapa nak belajaq cakap Kedah, hangpa pi ja kat blog NUB

Kalau kamu suke baca entry yang tak bley blah, dipersilakan singgah blog si MEGAT

Sekiranya ada yang sukakan motivasi, boleh dapatkannya di blog CAER SASUKE

Barang siapa ada masalah dengan line DIGI, pergilah ke blog si ACHIK EZAM

Kepada kaum ibu, bolehlah bergosip di blog PUAN SURIA

Untuk kaum ibu lagi, ini blog PUAN SURIA sorang lagi yang ade anak twin

Jika ada di kalangan kamu yang gilakan menan, boleh jer pegi blog si CAZARI

Korang yang nak improve English, boleh speaking dengan SNAVE GUY LAVOIE JR

Psst... nak info tentang SEX tak?? Diam-diam je pegi blog GUA

Ade bran kene kentut ?? Pegi la terjah blog ZUREEN


Err... ada yang tertinggal ke??

Jangan lupe singgah blog aku selalu


TERBAIK !!!!

19 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

wahhhhh...mekasih la ye...ada gak nama puan suria tuh...suker2...harap2 ramai dan banyak ler trafik...

NAZRUL AZAT berkata...

puan lisa jgn confuse tau, sy letak 2 skaligus PUAN SURIA kt entry, hehee :-)

Jieha mohd berkata...

hehe.. blog jiha xde? haha.. saje je ^^

Zee.Zee™ berkata...

emmm... blog makan2 tak de?? ;D
lapar pulakkkkk...

ch000tz axoera berkata...

ainyer manaaaa :( xde pon hahahaha

ADfeez berkata...

wah... nk kene terjah satu2 nie :D

khaifaiz berkata...

wajib terjah ni

NAZRUL AZAT berkata...

jieha - okeh nnti sy buat blog review ye, yeeaayyyy

NAZRUL AZAT berkata...

zee zee - alaa.... xjumpe lg blogger yg mkhusus kpd makan2 ni
:-)

NAZRUL AZAT berkata...

chootz - i baru udate taw, xsangka entry i pon ada amendment :-)

NAZRUL AZAT berkata...

adfeez - ada certain blogger yg kamu dh kenal :-)

NAZRUL AZAT berkata...

khai - sila oi sila .... hehee

Azlan Hasan berkata...

hehehe..banyak tul ketegori blog..ketegori sex pun ade ker??hehe.. :P

Regards,
-Strider-

ch000tz axoera berkata...

cayunkkkkkkkkkk ko azat :D hehehehehe hahahaha

hafizulhakim berkata...

wah.rajin promote blog.he3.singgah sini :)

Syukri Mohtar berkata...

wah.best nye org yg kne promote tu.. =]

hyz berkata...

sempoi punya promote... haha

Lai Qma berkata...

nah..for u..hihi

http://pelangidinihari.blogspot.com/2011/10/thinkerbell.html

mohd sasuke berkata...

motivasi?hehe..