SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

25 Oktober 2011

KUPINJAM SEMANGATMU...



Petang tadi, aku menyibuk di convocation seorang kawan blogger aidil dulbahri, purposely mintak cuti untuk meraikan dia, dan dari pagi lagi aku kat library UiTM, settle kan assignment yang makin menimbun, kebetulan petang tadi kelas dibatalkan, yahooooooooo...








Itu adalah kali pertamanya dalam hidup aku hadir di majlis convocation, sebetulnya... aku tak pegi convocation masa degree dulu. Panjang ceritanya, biarlah rahsia... aku cuma menunggu convocation di tahun 2013 nanti...

Di situ, apa yang meremangkan segala bulu yang ada di segenap tubuh aku adalah satu lagu, dan di bawah inilah lagunya...







Lagu itu memberikan aku kekuatan untuk berjaya dalam pelajaran, sampai la ke PhD nanti. Aku tak punya sesiapa untuk memberi semangat...






13 ulasan:

mohd sasuke berkata...

bersemangatlah..selalu berdoa pd Allah moga dipermudahkan urusan dunia dan akhirat..wish u good luck =)

NAZRUL AZAT berkata...

thanks caer :-)

ch000tz axoera berkata...

Inshallah....dimana ada kemahuan disitu ada jalan

zureen berkata...

wahh.. all the best!

zureen berkata...

wahh.. all the best!

khaifaiz berkata...

sbg rakan... aku akan memberi semangat buat kau utk berjaya

NAZRUL AZAT berkata...

caer - terima kasih :-)

NAZRUL AZAT berkata...

cik chootz - terima kasih ye :-)

NAZRUL AZAT berkata...

zureen - mekasih juge sebab selalu kentut bg saye semangat :-)

NAZRUL AZAT berkata...

khai - thanks sgt2 :-)

terasa touching tetibe ...

wan nurul hezrina berkata...

tahniah yerk n semoga success sokmo

NAZRUL AZAT berkata...

mummy - mucho gracias :-)

SURIA AMANDA berkata...

Now awak dah ada org kan..insyaallah orang akan jadi pendorong awak untuk awak dapat PHD..i love you so much...