SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

10 Oktober 2011

MELACUR DI BINTANG WALK, erkk...




FYI... tonight, i skipped kelas EPISTEMOLOGY of INFORMATION yang bosan. Budus... bayar fee mahal-mahal tapi malas study, sayalah Azat yang biol, adoiii... As a matter of fact, i got headache, maybe lack of sleep, minggu nih night shift derr, damn tired... Denyutan yang berpadu bersama pening makes me berguling-guling tak cukup tanah, huhuu... Tapi dah ok sikit, camnilah idop sorang diri, takde sapa sudi jaga, susah senang tanggung sendiri lorrr... like i cares... hahaaaa

While preparing for Q&A session & visit di NSTP esok pagi, aku mau update ini blog, at least buat entry baru like talking to someone, camnilah idop sorang diri, takde sapa nak buat kawan bercakap, alih-alih cakap dengan dinding, huhuu... Last Saturday, bertemankan Ayim, kitaorang pegi KLPF di Midvalley, Ayim yang ajak, aku on je kalau sesapa ajak keluar. As the exhibition was all about photography, Ayim yang lebih excited, i'm not really into it. Tak lamapun kat situ, sebab tak best, sampai Ayim kehilangan speed light dia, sape tah rembat dalam diam. Then kitaorang just tawaf Midvalley, kemudian blah pegi Putrajaya. Enjoy la spent time with Ayim, ade jer modal dia nak cerita, besides shared photoshooting tips, kami berkongsi kisah suka duka masing - masing. Thanks dude, you've been such a good friend to me... touching sial!

Lepas puas jadi paparazzi kat Putrajaya, we went to Bukit Bintang. Saje nak cuci mata kat situ. Jalan giler jam kot, we stucked in jam di jalan Pudu otw ke BB mostly an hour!! Sampai Sungei Wang, usha apa-apa barang baik punye, then pegi Low Yatt plak sebab aku nak usha Blackberry, nearly rembat 1 tapi aku lagi prefer angkat tablet. At last kami lepak untuk photoshoot dekat junction di Bukit Bintang sambil tengok B-Boy perform, aku tak tau la ape kejadah dorang menari kat situ, orang pon berkerumun, that was my first time ever lepak di BB, before this just lalu jer. Kurasakan jakun, erkk... Sorry to say, aku malu tengok budak-budak Melayu yang melepak kat situ, serius malu. Actually, aku patut malu dengan diri sendiri sebelum berasa malu dengan diri orang lain... Kitaorang habiskan masa dari 8pm ke 11pm untuk photoshoot di area BB, OMG!! What a people... most probably KL tak akan hidup kalau takde BB, ermmm... fortunately i'm a kampong boy... Motip!!

A picture can tell a thousand words... aku amatur lagi kot, still green in photography. So, tengok jer nok :-)



















2 ulasan:

zati embong berkata...

sgt comel itu bdak.

azat,pleaselah jgn buat jat gelak sorg malam2 buta ni tau.xpe,kdg2 relaks tgk perangai org best jugak tau.haha

Azlan Hasan berkata...

quality gambar giler stylo beb..jarang aku tgk gmbar yg lawa camnie..hehehe..tapi suka gmbar monorail tu..hehehe

Regards,
-Strider-