SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

20 November 2011

Contest Blogger Idol by Achie & Eyda



Aku kena tag ahh!!! Ang memang la Strider suke nak memfofulerkan aku kan, mwa ha ha ha...

Disebabkan beliau mencalonkan aku untuk anugerah tag mengetag nih so aku terima dengan riak u ols!! Beliau mintak aku explain dua aka 2 menate berok dan aku merepek meraban la apa yang patut, ngeeee...

1. Blogger idol pilihan aku
Daripada 3 tawon dulukala sejak jaman belum sunat lagi aku dok baca blog si Eqbal Zack, blogger pertama yang membuatkan aku terjerumus ke kancah blog nih. Salut la brader tu, dia belajaq sampai PhD woo nak habaq mai, tu yang i follow u, hehee...

2. Matlamat masa pendek dan masa panjang dalam blog
Blog nih memang ada antu la, kalau dah hadap sampai esok magrib pon dok reling menate berok tu sampai lupa semayang huhuu... For sure la aku mau berblog selagi blog nih relevan, kot-kot jaman mendatang ade menate berok yang lagi besh (sambil nyanyi lagu iklan Perodua) aku buat plak yang lain, ikut trend kot. La nih aku dok verangan nak buat Vlog plak, tunggu...

Hah, ampa dua orang, Ch000tz dengan Simanis, aku tagged ampa no. Jikalau tak menjoin menate berok nih aku takmo kawan!







8 ulasan:

simanis berkata...

saya pun berblog bermula dengan Eqbalzack hehe...sama kita eh?? Eq tu sumber inspirasi kehkehkeh!

Taq saya?? Terima kasih Naz...[mode:malas] akakakkaka...

c'axoera berkata...

hahahahahahhhaha berani mati menTAG aku ni eyhh hahahahhahhaa....so aku kena letak banner natang berok tu lah yea...heheheheh :D

esok leyh tak? sebab hari ni dah 3entry aku hahaha....macam tamak ajer kan hhahahhahaha AKU SAHUT CABARAN! tggguuuuuu

L berkata...

heheh.. tahniah...=)

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

c'axoera berkata...

HAHAHAHAH DAH SIAP! http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

biar-hati-berbicara berkata...

salam ziarah...
hahahaha..iye betol..walaupon rayyan baru lam duania blog ni..
rayyan mmg like si bro tu iqbal..
real

Woofer Storm berkata...

gud luck bro^^

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata...

gudluck na :)

Jieha mohd berkata...

wah..wah join cntest ek azad! hehe gudluck! :)