SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 November 2011

PATAH LAH HATI...



Adoii...


Pasaipa tak tau la nak habaq lagu mana... bangkit tidoq dekat - dekat magrib tadi, kurasakan sesuatu, rasa demam, dan - dan tu aku telan panadol. Nasib baik la aku dah pikiaq awai untuk gantikan kelas petang tadi dengan kelas khamis depan. Lepas magrib aku tidoq balik, bangkit pulak bersiap pi keja dalam 11pm, apapun singgah mapley mau makan. Lain yang aku order lain yang aku dapat, dah demam - demam nih aku nak makan tom yam, yang datang paprik ayam, panaih meredap kot aku rasa, malaih dah nak tunggu aku makan sajo... Pi bayaq kat kaunter, aku huloq note RM50 dia pulangkan RM2, sial tak?? Tobat dah aku tak pi mamak tu... main - main dengan aku hah!!


Takdak idea nak cakap pasaipa, dari tadi dok blogwalking sajo, mesin kat workstation tengah jalan, dah la PC dalam situ takdak internet connection, mati kutu la aku. Ahad lepaih tengok VOKAL, Bukan Sekadar Rupa dekat TV3, ada contestant nyanyi 1 lagu tu, lepaih pada tu aku naik syeikh plak layan lagu PATAH HATI... klasik kot! Serius best padahal sebelum ni dengaq pun buat taktau. Aku tak patah hati, walaupun secara rasminya aku dah takdak apa dah dengan si dia, biaq pi la, aku tak boleh kalih belakang dah, teruskan perjalanan... walaupun hati sangat la pedih woi tak tergambaq dengan kata - kata... pedih menusuk jiwa... huwaaaaa...


Hidup sendirian susah... hidup berdua pun susah... mati lah !!! Aiyaa !!!


BTW, kat dunia blog nih aku jumpe ramai cikgu, bakal cikgu, ex-cikgu... baguih no :-)


Nak cari teman idop yang bergelar cikgu la, heheee...

4 ulasan:

cantekk berkata...

ececeh.... bakal bini cikgu ..
dah ada sangkut ke? =)

NAZRUL AZAT berkata...

cantekk - xde sape pon nak kat saye huhuuu

wan nurul hezrina berkata...

BETUL.CIKGU TGAHARI DAH BALIK.SENANG.KALAU CT SEKOLAH MAK AII LEH CT LAMA..BESH

wan nurul hezrina berkata...

BETUL.CIKGU TGAHARI DAH BALIK.SENANG.KALAU CT SEKOLAH MAK AII LEH CT LAMA..BESH